Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Μετά τη γκάφα της ΕΛ.ΑΣ με την ντουλάπα και άλλο ΚΑΚΟ βρήκε την οικογένεια

Δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ο κακοποιός που κρυβόταν κάτω από τη μύτη των αστυνομικών

Δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής ο τέταρτος δράστης της ληστείας στο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Η γκάφα πάντως των αστυνομικών με τη ντουλάπα, παίρνει άλλη διάσταση, καθώς φαίνεται πως ο ληστής... άλλαζε κρυψώνες μέσα στην πολυκατοικία.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και στην Μάρα Ζαχαρέα, η δημοσιογράφος Θεοδώρα Θεοδωρουλάκη από την ΓΑΔΑ, «οι αστυνομικοί δεν έχουν καταλάβει που μπορεί να βρισκόταν ο ληστής και δεν εντοπίστηκε! Ένα άλλο σενάριο που κυκλοφορεί είναι ότι μπορεί ο ληστής να ανέβηκε στον 9ο όροφο, εκεί που βρίσκεται δηλαδή το διαμέρισμα του γιου της ιδιοκτήτριας και να είχε κρυφτεί πίσω από κάποιες κούτες που υπήρχαν στην είσοδο».

Όπως είπε η Θεοδώρα Θεοδωρουλάκη «το σενάριο αυτό δεν έχει βάση και αυτό γιατί οι 30 κούτες που υπήρχαν στο σημείο είναι στοιβαγμένες και αν προσπαθούσε ο ληστής να τις μετακινήσει, θα έπεφταν όλες και δεν θα είχε τον χρόνο να τις μαζέψει. Επίσης ο ένατος όροφος και η ταράτσα είχαν ψαχτεί» .

«Η Δευτέρα πάντως δεν ήταν καθόλου καλή μέρα για τον γιο της ιδιοκτήτριας. Το πρωί της Δευτέρας μπήκαν ληστές στο διαμέρισμα της μητέρας του, το βράδυ εντοπίστηκε με επεισοδιακό τρόπο ο 4ος ληστής στη ντουλάπα και μερικές ώρες αργότερα σε ένα άλλο σημείο στη λεωφόρο Θηβών, όπου ο γιος έχει κάποιο χώρο που βρίσκονται φορτηγά, άγνωστοι μπήκαν και έκλεψαν ένα από αυτά» , αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top