Οριστικό: Υπογράφηκε η συμφωνία του Μαρινόπουλου με Σκλαβενίτη-τράπεζες

Επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα η εταιρεία

Στην υπογραφή των βασικών όρων της συμφωνίας με την «Σκλαβενίτης» και τις τέσσερις τράπεζες για την εξυγίανσή της προχώρησε η «Μαρινόπουλος» . Με την συμφωνία ξεκινά η σταδιακή, σε βάθος χρόνου, επιστροφή στην κανονικότητα, ενώ η ολοκλήρωση του σχεδιασμού αναμένεται να υλοποιηθεί εντός των επόμενων μηνών.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της «Μαρινόπουλος Α.Ε.» η σημερινή εξέλιξη είναι ένας σημαντικός σταθμός στη διαδικασία εξυγίανσης της εταιρείας και ανοίγει το δρόμο προς την ανάπτυξη μιας βιώσιμης λύσης.
Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμα για την επίτευξη της συμφωνίας:
«Η πρόταση της “Σκλαβενίτης” αποτελεί την πλέον επαρκή, βάσει των κριτήριων που είχαμε θέσει, καθώς διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας, την αρτιότητα και την ακεραιότητα του δικτύου μας και, κατά το μέγιστο, τους προμηθευτές και συνεργάτες μας.
Η “Σκλαβενίτης” διακρίνεται για το επιχειρηματικό ήθος, τις άριστες εργασιακές σχέσεις και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και των προμηθευτών. Η σταδιακή μετάβαση για τη Μαρινόπουλος, υπό τη διοίκηση της Σκλαβενίτης, πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσει οφέλη για τους καταναλωτές ��αι το κοινωνικό σύνολο. Από την πλευρά της η διοίκηση της Μαρινόπουλος, τα στελέχη της και το σύνολο της εταιρίας, θα συνεχίσουν να εργάζονται με την ίδια αφοσίωση και το ίδιο πνεύμα συνεργασίας στην κατεύθυνση της ολοκλήρωσης της συμφωνίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top