Δεν υπάρχει σωτηρία: Ταβέρνα λειτουργούσε επί 14 χρόνια με μαϊμού ταμειακή!

Νέα λαβράκια από τους ελέγχους της ΓΓΔΕ για τη φοροδιαφυγή

Νέα λαβράκια έβγαλαν οι έλεγχοι της Γενικής Γραμματ��ίας Δημοσίων Εσόδων που έδειξαν για άλλη μία φορά ότι η φοροδιαφυγή ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα.

Όπως ανακοινώθηκε, στις 21 Αυγούστου στην Σπάρτη διαπιστώθηκε ότι ταβέρνα στην περιοχή «Κοκκινόγεια Λάγια» Λακωνίας κατείχε και χρησιμοποιούσε αδήλωτη φορολογική ταμειακή μηχανή, η οποία όφειλε να είχε δηλωθεί από το έτος 2001!

Σε άλλο έλεγχο στη Λακωνία, στην περιοχή Ιέρακα, στις 14 Αυγούστου εντοπίστηκε ταβέρνα με αδήλωτη ταμειακή μηχανή από το 2009.

Εκτός από μαϊμού-μηχανές, όμως, η εφορία έρχεται αντιμέτωπη και με βία.

Συνεργείο της ΔΟΥ Μυκόνου που διενήργησε έλεγχο σε ξενοδοχείο-εστιατόριο βρέθηκε αντιμέτωπο με τη βίαιη συμπεριφορά εκ μέρους των ιδιοκτητών της επιχείρησης, με έντονες φωνές και βίαιη αρπαγή των σχετικών με τον έλεγχο δημόσιων εγγράφων μέσα από τα χέρια των ελεγκτών.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και οι υπάλληλοι -συνοδεία των αστυνομικών και μαζί με την προϊσταμένη της ΔΟΥ- μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα και έδωσαν σχετικές καταθέσεις.

Για τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία στο πλαίσιο της οποίας αναζητούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top