Η Ευρώπη πεινάει και οι ηγέτες της τρώνε με χρυσά κουτάλια-Δείτε τις προκλητικές αμοιβές τους

Πίνακας με τους μισθούς των Βρυξελλών!

Η Ευρώπη πεινάει και οι ηγέτες της τρώνε με χρυσά κουτάλια-Δείτε τις προκλητικές αμοιβές τους

​Την ώρα που η ανεργία στην ευρωζώνη σκαρφαλώνει επίσημα το 27% και τα λουκέτα και η ύφεση απειλούν να πνίξουν τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου, οι «σωτήρες» της Ένωσης εξακολουθούν να αμείβονται με ποσά που είναι πέρα από κάθε φαντασία!

Και αν στην Ελλάδα καταργούνται επιδόματα γάμου, τριετίες, bonus και αν μας λένε ότι θα πρέπει να κάνουμε και το σταυρό μας αν παίρνουμε 500 ευρώ το μήνα, οι εμπνευστές των σκληρών πολιτικών λιτότητας συνεχίζουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια πολλών καρατίων, παίρνοντας μισθούς άνω των 10.000 ευρώ το μήνα!!!

Φανταστείτε πως ένας ανώτερος υπάλληλος της Κομισιόν, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ή του Ευρωκοινοβουλίου με 2 παιδιά κερδίζει τον μήνα «καθαρά» 12.500 ευρώ μετά από 4 χρόνια υπηρεσία!!! Αν τώρα είσαι διευθυντής, εκεί τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, καθώς ο μηνιαίος μισθός τους φτάνει έως και τις 16.500 ευρώ!!!!

Το star.gr αναδημοσιεύει τους μισθούς των αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης έτσι όπως τους παρουσίασε η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt! Πριν τους δείτε, πιείτε 5-6-10 βαλεριάνες γιατί ο ίλιγγος είναι αναπόφευκτος:

misthoi.jpg


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top