Βουτιά 2,54% στο Χρηματιστήριο από τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης!

Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου και της CPB

Βουτιά 2,54% στο Χρηματιστήριο από τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης!

Στο επίπεδο των 936 μονάδων βρέθηκε στα πρώτα πέντε λεπτά της συνεδρίασης το ΧΑ, καταγράφοντας «βουτιά» 2,54% μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο.

Όσον αφορά τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, στη Γερμανία ο δείκτης DAX υποχωρεί κατά 0,39%, στη Γαλλία ο δείκτης CAC υποχωρεί κατά 0,27%, στην Ελβετία ο δείκτης Swiss κατά 0,33%, στην Ισπανία ο δείκτης IBEX κατά 0,27%, στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE 100 κατά 0,20%.

Το ευρώ, από την άλλη, διατηρήθηκε στο επίπεδο των 1,2927 δολαρίων.

Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου και της CPB

Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών «Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία LTD» και «Cyprus Popular Bank Co LTD» για τις 19 και 20 Μαρτίου 2013 αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Αναστέλλεται ακόμη προσωρινά και η διαπραγμάτευση των Μετατρέψιμων Αξιογράφων Ενισχυμένου Κεφαλαίου (ευρώ & δολάριο), των Μετατρέψιμων Χρεογράφων 2013/2018, και των Μετατρέψιμων Αξιογράφων Κεφαλαίου της «Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία LTD» καθώς και των παραγώγων προϊόντων συμπεριλαμβανομένου των προϊόντων δανεισμού, με υποκείμενο τίτλο των εταιριών «Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία LTD» και «Cyprus Popular Bank Co LTD».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top