Να η ευκαιρία!!! Γίνε μάνατζερ σε ελληνικό νοσοκομείο και κέρδισε το αστρονομικό ποσό των….

Απίστευτη δήλωση από τον υπ.Υγείας εν μέσω κρίσης και μεγάλης ανεργίας!

Να η ευκαιρία!!! Γίνε μάνατζερ σε ελληνικό νοσοκομείο και κέρδισε το αστρονομικό ποσό των….

​Έχεις Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας αλλά είσαι άνεργος;;; Διαθέτεις πτυχία και ξέρεις ξένες γλώσσες αλλά αντί για ευρουλάκια μετράς … προβατάκια;;; Το υπουργείο Υγείας και ο αρμόδιος υπουργός σου δίνουν τη μεγάλη ευκαιρία να δουλέψεις και να καταξιωθείς… όταν με το καλό βγούμε από την κρίση!!!!

Μη χάνεις λοιπόν χρόνο, ανέλαβε τώρα καθήκοντα μάνατζερ στο υπουργείο Υγείας και εξασφάλισε μια θέση…. σε κρεβάτι νοσοκομείου!! Γιατί εκεί θα πας, μόλις ακούσεις το μισθό που δίνουν!!!
Μηδέν ευρώ θα πάρουν όσοι τεχνοκράτες ανταποκριθούν στο κάλεσμα του υπουργού Υγείας κου Λυκουρέντζου για να βοηθήσουν τη διοίκηση των νοσοκομείων!!!
«Όποιος θέλει να βοηθήσει την πατρίδα να ��φήσει σε κριτική και να έρθει να αναλάβει μάνατζερ στα νοσοκομεία δωρεάν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να εργαστούν για την ….ψυχή της μάνας τους!!!

Το παρήγορο είναι πως προσληφθούν συνολικά 87 διοικητές και 93 αναπληρωτές και θα υπόκεινται σε ετήσια αξιολόγηση. Ο ανώτερος μισθός (μεικτά) είναι 3.000 ευρώ για τα μεγαλύτερα νοσοκομεία, ενώ όποιος διοικητής δεν επιτυγχάνει τους στόχους η θέση του θα επαναπροκηρύσσεται.

Ο ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα βιογραφικά έως τις 27 Μαρτίου και θα αξιολογηθούν από εδική επιτροπή.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top