«Μπλόκο» στα ΙΧ μεγάλου κυβισμού και από τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Ασφαλίζονται σε πολύ χαμηλές αξίες τα αυτοκίνητα άνω των 2.000 κυβικών!

Κυνηγημένοι από παντού θα αισθάνονται οι κάτοχοι «πολυτελών» αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού!

Μετά τη σφαλιάρα του φόρου που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τα μέχρι δεκαετίας αυτοκίνητα που είναι πάνω από 1929 κυβικά, έρχεται τώρα το «μπλόκο» από τις ασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες δεν τα ασφαλίζουν πλέον σε μεγάλες και πραγματικές αξίες!

Ο λόγος; Όπως αναφέρει η Ημ��ρησία, η αύξηση των ποσοστών δηλώσεων για «κλοπές» και πυρκαγιές που αναγκάζει τις εταιρίες να ακολουθούν διαφορετική πολιτική στις ασφαλίσεις των πολυτελών και ακριβών αυτοκινήτων.

«Τα τελευταία 2 χρόνια είναι αυξημένες οι δηλώσεις κλοπών και πυρκαγιών σε ΙΧ μεγάλης αξίας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ωστόσο όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες α��οφεύγουν να ασφαλίσουν πολυτελή αυτοκίνητα σε υψηλές αξίες και αντ’ αυτού τα ασφαλίζουν σε αξίες πολύ χαμηλότερες» τονίζει ο Κώστας Μπερτσιάς, εκπρόσωπος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Την ίδια στιγμή εκτός από τους ιδιοκτήτες των ΙΧ με κυβισμό πάνω από 2000 κ.ε., που διαμαρτύρονται για την ειδική φορολογία των αυτοκινήτων τους, διαμαρτυρίες εκφράζονται και από τον χώρο της αγοράς του αυτοκινήτου που είχαν ακυρώσεις παραγγελιών…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top