Τροχονόμος σε επικίνδυνες αποστολές!

Σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ και ένας άκρως εντυπωσιακός καταρράκτης

Μία δουλειά που μπορεί να μοιάζει εύκολη, έγινε επικίνδυνη αποστολή για έναν τροχονόμο. Έπρεπε να πάει μπροστά από την ακινητοποιημένη νταλίκα και να κατευθύνει τους οδηγούς να την προσπεράσουν. Ο πάγος, όμως, στον δρόμο σε συνδυασμό με τον δυνατό αέρα, τον παρέσυραν και τον έριξαν κάτω. Το βίντεο τον δείχνει να κάνει πατινάζ στην κυριολεξία στον δρόμο, μέχρι που χάνει την ισορροπία του και πέφτει κάτω. Σηκώνεται, βέβαια, στη συνέχεια και καταφέρνει να επιτελέσει το έργο του.

ΗΠΑ: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με τρένο

Ένα όχημα παρασύρθηκε από τρένο στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ο οδηγός αποφάσισε να περάσει κάτω από την προστατευτική μπάρα. Στη συνέχεια, ενώ έχει σταματήσει πίσω από τις γραμμές του τρένου, αν και μέσα από τις μπάρες, αποφασίζει να βάλει μπρος! Ακριβώς τη στιγμή που περνά το τρένο. Το τρένο παρέσυρε το όχημά του και ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά.

Εντυπωσιακός καταρράκτης

Καταρράκτης 40 μέτρων περνάει μέσα από το νέο κτίριο του αεροδρομίου της Σιγκαπούρης. Το αναπτυξιακό έργο είναι πράγματι εντυπωσιακό, κόστισε σχεδόν 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια και το όνομα αυτού, όχι άδικα, είναι Κόσμημα. Το κόσμημα του αεροδρομίου της Σιγκαπούρης αποτελείται από δέκα ορόφους που στεγάζουν 280 καταστήματα, ένα ξενοδοχείο, έναν κινηματογράφο, τέσσερις ορόφους εσωτερικών κήπων κι έναν εσωτερικό καταρράκτη 40 μέτρων, μοναδικό στον κόσμο. H κατασκευή του ξεκίνησε το 2014 και άνοιξε τις πόρτες του για τους πρώτους επισκέπτες χθες.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top