Τι είναι η ανάλυση πολύτιμων μετάλλων - Fasma Hellas

Μάθετε την πραγματική αξία των αντικειμένων που έχετε στην κατοχή σας

Fasma Hellas

Λόγω της οικονομικής κρίσης, σήμερα πιο πολύ από ποτέ ο κόσμος επιθυμεί να είναι απολύτως σίγουρος για τις αγορές του. Η αγορά ενός ακριβού κοσμήματος ή χρυσών λιρών αποτελεί μια επένδυση, και για αυτό δεν υπάρχει χώρος για αυθορμητισμό και άκριτες κινήσεις. 

Η Fasma Hellas είναι ένα εργαστήριο ανάλυσης πολύτιμων μετάλλων που επιτρέπει σε ιδιώτες και επιχειρηματίες να μάθουν την πραγματική αξία των προσωπικών τους αντικειμένων. 

Τι ακριβώς είναι η ανάλυση πολύτιμων μετάλλων;

Πρόκειται για μια γρήγορη διαδικασία που ενημερώνει τους ιδιοκτήτες για τα ποσοστά διαφόρων μετάλλων που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία των αντικειμένων τους. Ένας έμπειρος εκτιμητής είναι σε θέση να διακρίνει αν μια λίρα είναι κάλπικη ή αν ένα κόσμημα είναι χρυσό ή απλά επιχρυσωμένο. Δεν μπορεί όμως να ονομάσει κάθε υλικό που αναμείχθηκε για τη δημιουργία λιρών, κοσμημάτων, ράβδων, σκευών και κάθε άλλου πολύτιμου αντικειμένου. Υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για αυτό. Οι φασματογράφοι τελευταίας τεχνολογίας της Fasma Hellas εμφανίζουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την ακριβή περιεκτικότητα όλων των υλικών και των μετάλλων που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή ενός προϊόντος. Τα είδη των κραμάτων και τα ποσοστά τους επιτρέπουν στο έμπειρο προσωπικό της Fasma Hellas να εξηγήσει και να αποδείξει την αληθινή αξία ενός αντικειμένου με επιστημονικό και αξιόπιστο τρόπο. 

Γιατί πολλές επιχειρήσεις ζητούν ανάλυση πολύτιμων μετάλλων;

Η Fasma Hellas συνεργάζεται με διάφορες επιχειρήσεις. Παραδείγματα εταιρικών πελατών που εξυπηρετεί εδώ και χρόνια η Fasma Hellas είναι εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας, κοσμηματοπώλεις και πάροχοι ενέργειας. Το κοινό που έχουν αυτοί οι επαγγελματίες διαφορετικών κλάδων μεταξύ τους είναι η ανάγκη της χρήσης αρίστης ποιότητας πολύτιμων μετάλλων, όπως χρυσό και ασήμι, για την κατασκευή και παροχή εκλεκτών προϊόντων. Η Fasma Hellas παρέχει αυτήν τη ζωτικής σημασίας για την πορεία και το κύρος όλων των εταιρειών εγγύηση, καθώς έτσι πιστοποιούν την ποιότητα και την αυθεντικότητα των εμπορευμάτων τους.

Γιατί πολλοί ιδιώτες ζητούν ανάλυση πολύτιμων μετάλλων;

Φυσικά, πολλοί είναι και οι ιδιώτες που επιθυμούν να βεβαιωθούν για την αξία των κοσμημάτων, των λιρών και των ασημικών που έχουν στο σπίτι τους. Αυτό είναι μια συνετή κίνηση, καθώς ο χρυσός και άλλα πολύτιμα μέταλλα συγκαταλέγονται στην περιουσία και τον πλούτο ενός φυσικού προσώπου. Επομένως, είναι σημαντικό ένας άνθρωπος να γνωρίζει την ακριβή αξία τους πριν τα κληροδοτήσει ή τα πουλήσει σε κάποιον τρίτο. 

Γιατί επιχειρήσεις και ιδιώτες επιλέγουν τη Fasma Hellas για ανάλυση πολύτιμων μετάλλων;

Όπως γίνεται εμφανές από τα παραπάνω, οι άνθρωποι που επιζητούν υπηρεσίες ανάλυσης πολύτιμων μετάλλων ψάχνουν το καλύτερο εργαστήριο, ώστε να είναι βέβαιοι για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Υπάρχουν τρία βασικά κριτήρια που κάνουν επιχειρήσεις και ιδιώτες να εμπιστεύονται τη Fasma Hellas με κλειστά μάτια.

  1. Μακρά πορεία στον χώρο: Η Fasma Hellas δραστηριοποιείται στον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας και της ανάλυσης μετάλλων από το 1974. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες και η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων αποτελούν αποδείξεις του επαγγελματισμού και της βαθιάς γνώσης του χώρου. 
  2. Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός: Η Fasma Hellas ξεχωρίζει στον κλάδο χάρη στα εξαιρετικά και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτει. Ένας φασματογράφος της Fasma Hellas μπορεί να εμφανίσει μέσα σε 20 δευτερόλεπτα ακριβείς και έγκυρες αναφορές για τα υλικά που απαρτίζουν μέχρι και 50 διαφορετικά αντικείμενα.
  3. Παροχή Πιστοποίησης: Στο τέλος μιας ανάλυσης, ο κάθε πελάτης λαμβάνει μια έγγραφη πιστοποίηση με την υπογραφή της Fasma Hellas. Η πιστοποίηση αυτή αναγράφει τα αποτελέσματα της διαδικασίας και αποδεικνύει την αληθινή αξία κάθε αντικειμένου. 

Η Fasma Hellas προσφέρει τη δυνατότητα στον καθένα να μάθει τι κρύβεται στο εσωτερικό κάθε είδους πολύτιμου αντικειμένου που έχει στην κατοχή του. Αλλά το έργο της δε σταματά εκεί. Μέσα από τη συνεργασία με τη digital marketing εταιρεία Lithos Digital, η Fasma Hellas κατορθώνει να κάνει τον κόσμο των ευγενών μετάλλων προσιτό και κατανοητό σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top