To tip ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι Κορεάτισσες!

Συνήθως οι αμπούλες κυκλοφορούν ως θεραπεία

μυστικά ομορφιάς Κορεάτισσες

Μπορεί να τις θεωρείς ένα περιττό κομμάτι στο τελετουργικό ομορφιάς σου, όμως τα κορίτσια από την Ασία δεν τις υποτιμούν καθόλου... Μάλιστα οι αμπούλες είναι το ιδανικό beauty hack για μετά τις διακοπές του καλοκαιριού...

Φωτογραφία από τον χρήστη Ron Lach στο Pexels

Πρόκειται για πολύτιμα boosters για την επιδερμίδα, τα οποία έχουν αρχίσει σιγά σιγά να κατακλύζουν τα beauty counters με τις beautistas στον δυτικό κόσμο να αναθεωρούν και να τα εντάσσουν σιγά σιγά στην beauty routine τους.

To λαχανικό που μειώνει το πρήξιμο και τις κοκκινίλες

Αυτοί οι υπερυμπυκνωμένοι οροί, με ακόμα περισσότερα δραστικά συστατικά ανά σταγόνα έρχονται σε μικρά φιαλίδια, ένα για κάθε μέρα, και περιέχουν την ακριβή δοσολογία προϊόντος -συνήθως χρησιμοποιείται η μισή αμπούλα το πρωί και η άλλη μισή το βράδυ. Ο λόγος που το προϊόν είναι σε αμπούλες και όχι σε βάζο είναι γιατί σε μονοδόσεις διατηρεί αναλλοίωτα τα συστατικά του μέχρι και την ώρα της χρήσης, αφού δεν έρχεται σε επαφή με το οξυγόνο. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς είναι αυτές που περιέχουν υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση, γλυκολικό οξύ για αντιγήρανση και απολέπιση ή βιταμίνη C για λάμψη και μείωση των ρυτίδων. 

Συνήθως οι αμπούλες κυκλοφορούν ως θεραπεία για επτά ή τριάντα μέρες και είναι κάτι σαν bootcamp για την επιδερμίδα, όταν δηλαδή νιώθεις την επιδερμίδα σου αφυδατωμένη και θαμπή. Γι' αυτό και είναι το ιδανικό beauty hack για μετά τις διακοπές ή για μετά από ένα ταξίδι, όπου η επιδερμίδα σου έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τις πτήσεις, την αλλαγή της θερμοκρασίας,την κούραση και την έλλειψη ύπνου.

Χρησιμοποιούνται μετά τον καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας και πριν την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας. Αφού σπάσουμε το στόμιο της αμπούλας εφαρμόζουμε τον ορό σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό κάνοντας κινήσεις μασάζ. 

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου
Πηγή: Mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top