Beyoncé: Ακολούθησε τα tips της και διατήρησε την επιδερμίδα σου λαμπερή!

Είναι πολύ πιο εύκολα -και οικονομικά- από όσο νομίζεις

Beyoncé συμβουλές πρόσωπο

Σύνταξη: Κωνσταντίνα Κύρκου

Με αφορμή το καινούργιο visual album της Beyoncé, «Black Is King», το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου Ιουλίου και μια σύντομη αναδρομή στα καλύτερα beauty looks της διάσημης τραγουδίστριας, ένα πράγμα μπορεί να παρατηρήσει κανείς σε εκείνη με ευκολία: Πόσο υπέροχα λαμπερή επιδερμίδα διαθέτει.

Beyoncé: Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της

Από τη σκοπιά της beauty editor, η αμέσως επόμενη απορία που προκύπτει κοιτάζοντας την αψεγάδιαστη φυσική λάμψη του προσώπου της είναι «ποια προϊόντα χρησιμοποιεί για να πετύχει το τέλειο αυτό αποτέλεσμα». Κάνοντας μια εξονυχιστική έρευνα για να πάρω τις απαντήσεις μου κατέληξα στα εξής: Τα καλά νέα της υπόθεσης είναι πως η Beyoncé κατά καιρούς έχει αποκαλύψει τα beauty secrets της καθημερινής περιποίησής της, ενώ τα άσχημα νέα της είδησης αυτής, είναι πως δεν υπάρχουν κάποια από αυτά, αφού όπως θα ανακαλύψεις στη συνέχεια είναι απίστευτα εύκολο (και οικονομικό) να ακολουθήσεις τις beauty συνήθειες της εκρηκτικής τραγουδίστριας και να αποκτήσεις την πιο glowing εκδοχή της επιδερμίδας σου.

Η Beyoncé δωρίζει αστρονομικό ποσό για τη μάχη κατά του κορωνοϊού

 

 

Ξεκούραστο σαγηνευτικό βλέμμα. Το trick που χρησιμοποιεί η Beyoncé όταν η έλλειψη ύπνου εμφανίζεται στο βλέμμα της, όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι η χρυσή σκιά. Στην εσωτερική γωνία κάθε ματιού εφαρμόζει μικρή ποσότητα χρυσής σκιάς, αφού η λευκή ή μπεζ δεν καλύπτει ολοκληρωτικά τις ατέλειες. Άλλωστε, η λάμψη πάντα προδιαθέτει ένα φρέσκο και αναζωογονημένο αποτέλεσμα.

Πάντα αφαιρεί το μακιγιάζ προτού πέσει για ύπνο. Ο προσωπικός makeup artist της Beyoncé, έχει φροντίσει να υπενθυμίζει αυτή τη συνήθεια σε κάθε συνάντηση μαζί της, όπως και στους υπόλοιπους πελάτες του. Και πράγματι η Bey, όσο κουρασμένη και να είναι δεν ξεχνά ποτέ να αφαιρέσει το μακιγιάζ προτού πάει για ύπνο.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IVY PARK January 18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top