H Βella Hadid κουρεύτηκε μόνη της και θα σε πείσει να κάνεις το ίδιο

Η οικία της μετατράπηκε σε hair salon

Bella Hadid

Δεν είναι η πρώτη διάσημη που είδαμε να επιχειρεί να κόψει μόνη τα μαλλιά της. Εν μέσω πανδημίας και κοινωνικής απομόνωσης πολλά κορίτσια της μόδας αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τις ικανότητές τους στην κομμωτική. Όμως καμία δεν κατάφερε να κουρέψει αφέλειες όπως η Bella...

Είσαι σίγουρη ότι πλένεις σωστά το πρόσωπό σου;

To ''it'' model ανήρτησε μια σειρά από stories στο Instagram και έδειξε στους ακολούθους της την επιτυχημένη προσπάθειά της να κουρευτεί στο σπίτι. Μάλιστα, δεν έμεινε απλά στο κόψιμο της ψαλίδας, αλλά τόλμησε το παρακάτω βήμα, φρεσκάροντας τις αφέλειες της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the cutest 🥺

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Hadid (@ballahadid) στις

Όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα το διάσημο κορίτσι της μόδας, ακολούθησε μια πιο ''ασφαλή'' τεχνική, κόβοντας πιο μακριές αφέλειες, ενώ τους έδωσε ένα 00s στυλ χτενίζοντάς τες στο πλάι σαν φράντζα. 

Πάντως καλό είναι να γνωρίζεις ότι πρώτος κανόνας για να επιτύχει ένα τέτοιο κούρεμα σύμφωνα με τους hair experts είναι να μην παρασυρθείς και να κόψεις πολύ μήκος από τις αφέλειές σου, γιατί αν θες να τις διορθώσεις δεν θα έχει επιστροφή. Εμείς καλού κακού θα σε συμβουλεύαμε να περιμένεις μέχρι να ανοίξουν τα κομμωτήρια.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top