Το σκέφτεται για γάμο με τον Ματέο η Μενεγάκη!

Δείτε την στα Άχλα με πράσινη ποδιά και τον καλό της... στη σπορά!

Το σκέφτεται για γάμο με τον Ματέο η Μενεγάκη!
Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά και η Ελένη Μενεγάκη το έχει πιάσει το νόημα: έβαλε ξανά την πράσινη ποδιά και μαγείρεψε για τον Ματέο της, που έκανε δουλειές στα κτήματα! Στο μεταξύ, άνθρωπος από το περιβάλλον της αποκαλύπτει πως η παρουσιάστρια δεν λέει «όχι» στον γάμο, αν το θέλει ο σύντροφός της!

Μην το ρωτάς, ξανά στα Άχλα ήταν το ζευγάρι, που κάνει το Αθήνα – Άνδρος πιο συχνά και από το πλοίο της γραμμής…

Όσο τα τρία της παιδιά γιόρταζαν το Πάσχα με τον Γιάννη Λάτσιο στο Ξυλόκαστρο, η παρουσιάστρια και ο καλός της ασχολήθηκαν με το αγρόκτημα: η Ελένη μαγείρευε και ο Μάκης έβαλε τις γαλότσες και πήγε να επιβλέψει το όργωμα και τις καλλιέργειες! Τυπικότατο ζευγάρι της ελληνικής υπαίθρου αγάπη μου, όχι αστεία…

Επειδή, όμως, η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, η παρουσιάστρια -λέει- αποπειράθηκε να κάνει το πρώτο της μπάνιο: μπούζι ήταν η θάλασσα όμως και το Λενιώ αρκέστηκε στην ηλιοθεραπεία! Το βλέπουμε κάθε μέρα αυτό καλέ... πιο κόκκινη από ποτέ είναι!

Ανοικτό το ενδεχόμενο για γάμο

Τόσο ερωτευμένο είναι το Λενιώ, που θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με τον επιχειρηματία: «έχοντας ήδη δύο γάμους στο ενεργητικό της, θα ξαναφορούσε νυφικό μόνο αν το ήθελε πολύ ο σύντροφός της, ο οποίος δεν έχει παντρευτεί ποτέ μέχρι σήμερα», λέει πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας!

Άνθρωποι από το περιβάλλον της δεν παρέλειψαν να μας ενημερώσουν και για το τι βρίσκει η Ελένη στον Μαθιό (μην μείνουμε με την απορία, κατάλαβες;)… Τόσα πολλά γνωρίζουν, που, όλως τυχαίως, είπαν να τα μοιραστούν μαζί μας!

Εκτός από την «εκρηκτική» ερωτική χημεία μεταξύ τους, ο 42χρονος επιχειρηματίας γοητεύει την παρουσιάστρια επειδή την κάνει να γελάει, στέκεται πάντα στο πλευρό της και δεν την πιέζει, απεχθάνεται την δημοσιότητα και φροντίζει τα παιδιά της σαν δικά του.

Κι εδώ έρχεται η απορία: αφού δεν του αρέσει η δημόσια προβολή, γιατί κάθε βδομάδα βλέπουμε μίνιμουμ δύο σελίδες με φωτογραφίες τους στα Άχλα;
Αχ αυτοί οι παπαράτσι βρε παιδί μου… ��
​​​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top