«Ψάρεψε» τον Αρναούτογλου για… τον Λάτσιο η Ελένη!

Απορίες για το τι κάνουν όταν βγαίνουν έξω και... ο έρωτας της μάνας Αρναούτογλου για την παρουσιάστρια

«Ψάρεψε» το�� Αρναούτογλου για… τον Λάτσιο η Ελένη!
Έριξε άδεια για να πιάσει γεμάτα η Ελένη Μενεγάκη, που «τάραξε» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τι συζητάει περί χωρισμού με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά και αν… φλερτάρουν όταν βγαίνουν έξω! Η κουβέντα δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι η μάνα του ήθελε νύφη αλά Ελένη όταν την γνώρισε!

«Πες μου τι λέτε εσείς στην ανδροπαρέα για τον χωρισμό», ρώτησε ευθέως τον παρουσιαστή το Λενιώ για να εισπράξει την απάντηση: «ο Γιάννης είναι πολύ διακριτικός και προσεκτικός. Πάντα προσέχει τι λέει για σένα και για τα παιδιά σας»!

Συμφώνησε η παρουσιάστρια με το προτέρημα του πάλαι ποτέ συζύγου και πέρασε στην επόμενη ερώτηση, που ήταν αν έχει τύχει να είναι ταυτόχρονα χωρισμένοι ο Γρηγόρης, ο Γιάννης και ο Αντώνης Κανάκης. «Ο Αντώνης έπαιζε μουσική και εγώ με τον Γιάννη μιλούσαμε. Αλλά ο Γιάννης δεν μιλάει πολύ και αυτό που έχει το θαυμάζω. Είναι ένας άνθρωπος που προστατεύει πολύ την πρώην γυναίκα του και τα παιδιά του», απάντησε ο καλεσμένος.

«Λέμε αυτά που πρέπει να πούμε. Με τον Γιάννη ας πούμε μιλάω για την αρχαία Ελλάδα», αποκάλυψε ο Γρηγόρης, ενώ η Ελένη είχε απορία τι κοινό έχουν οι τρεις τους.
Το «ζουμερό» βέβαια ήρθε λίγο αργότερα, με την παρουσιάστρια να ρωτάει αν τους πλησιάζουν γυναίκες και αν φλερτάρουν!

Ο Γρηγόρης αρκέστηκε να πει ότι με τις γυναίκες υπάρχει σύστημα και την Ελένη να απαντά ότι ενδιαφέρεται να μάθει γιατί… έχει γιο!

Μάνα Αρναούτογλου: «τέτοιο κορίτσι να πάρεις»!

Παλιοί γνώριμοι Ελένη και Γρηγόρης αποκάλυψαν ότι στο παρελθόν είχαν επισκεφθεί το χωριό του παρουσιαστή και η μητέρα του να δηλώνει εντυπωσιασμένη!

«Η μάνα μου σε ερωτεύτηκε. Που σηκώθηκες και μαγείρεψες. Σηκώθηκες, καθάρισες πατάτες και τηγάνισες και εκείνη είπε “τέτοιο κορίτσι να πάρεις”», είπε ο Γρηγόρης.

Το Λενιώ, πάντως, δεν θυμόταν ότι είχε βάλει το τηγάνι στη φωτιά, ενώ ο παρουσιαστής δεν έκρυψε ότι τότε είχε δεσμό με… φίλη της, την οποία δεν κατονόμασαν, αλλά αρκέστηκαν να πουν ότι κατάγεται από την Πάργα. Βρε ποιά είναι, βρε ποιά είναι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top