Κοτοβός: «όταν οι διαφορές είναι μεγάλες, καλύτερα να αποχωρείς»

Eπιβεβαιώνει έμμεσα τον χωρισμό με τον Αρναούτογλου

Κοτοβός: «όταν οι διαφορές είναι μεγάλες, καλύτερα να αποχωρείς»
Απαντήσεις όλο νόημα δίνει η Νικόλ Κοτοβός για την σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την ώρα που οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει. «Θέλω να κάνω οικογένεια με τον σωστό άνδρα, όμως, θα δούμε αν είμαι έτοιμη να ερωτευτώ ξανά», αναφέρει μεταξύ άλλων και επιβεβαιώνει εμμέσως όσα ακούγονται και γράφονται!

«Όταν σε ένα ζευγάρι οι διαφορές είναι μεγάλες, είναι καλό να αποχωρείς ήρεμα», δηλώνει η επιχειρηματίας που όλοι γνωρίσαμε από το love story της με τον παρουσιαστή.

Κι ενώ ο Γρηγόρης δεν φαίνεται διατεθειμένος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες για το τέλος της σχέσης τους, η Νικόλ «ξαναχτυπά» και συνεχίζει: «ο χωρισμός έρχεται όταν δύο άνθρωποι δεν πάνε καλά. Όταν προσπαθούν από την αρχή επίμονα να πάει καλά η σχέση, τότε δεν πρέπει να προχωρήσουν, τότε σημαίνει ότι δεν ήταν meant to be. Αν κάτι δεν προχωράει, πρέπει να βρεις τον τρόπο να φύγεις ήρεμα, με σεβασμό».

«Δεν περίμενα ποτέ να γίνει αυτή η ξαφνική εισβολή στη ζωή μου. Δεν το έχω συνηθίσει. Είχα κάνει πολλές συνεντεύξεις πριν από τον Γρηγόρη για την δουλειά μου, όμως, τώρα ασχολούνται μόνο με την προσωπική μου ζωή», αναφέρει η επιχειρηματίας, που η προβολή από τα ΜΜΕ μάλλον την «χάλασε», αλλά το να φιλιέται με τον καλό της σε κοσμικά στέκια και εκδηλώσεις όπως η παρουσίαση του βιβλίου του, δεν το ξέχασε ποτέ…

Τέλος, η Νικόλ διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να αναλαμβάνει εκπομπή στο MTV και ξεκαθαρίζει ότι δεν την ενδιαφέρει να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, προσθέτοντας πως θέλει ο κόσμος να την γνωρίζει για την δουλειά της και όχι για την σχέση της!

​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top