Τσιμιτσέλης και η κόρη του Σάκη έστειλαν αδιάβαστο τον Φερεντίνο

Πολύ γέλιο με το τεστ του Κωστόπουλου στον παρουσιαστή

Τσιμιτσέλης και η κόρη του Σάκη έστειλαν αδιάβαστο τον Φερεντίνο

Πρώτη ανάρτηση: 30/12/2011 01:25


Κυριολεκτικά αδιάβαστο έστειλαν η Αναστασία Ρουβά και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, τον Χρήστο Φερεντίνο, στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Ο παρουσιαστής της εκπομπής τον υπέβαλε σε τεστ με ερωτήσεις σχετικά με την σόου μπιζ και ο Φερεντίνος παραλίγο να μείνει μετεξεταστέος, καθώς ακόμη δεν έχει μπει στο πνεύμα του κου-κους και του lifestyle.

Ειδικά σε δύο περιπτώσεις οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν ξεκαρδιστικές, όταν δηλαδή κλήθηκε να απαντήσει ποιό είναι το όνομα της κόρης του Σάκη Ρουβά και ποιός είναι ο σύντροφος της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη. Εκεί τα έκανε λίγο μαντάρα! Μάλιστα αν δεν είχε την βοήθεια του κοινού θα είχε περάσει το τεστ με παταγώδη αποτυχία.

Πάμπολλες φορές ο παρουσιαστής του πρωϊνού στο κανάλι του Αμαρουσίου είχε την βοήθεια του κοινού, που του κάρφωνε τις σωστές απαντήσεις. Κάτι που έβγαλε από τα ρούχα του τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος μαζί με διάφορα κοσμητικά επίθετα τον… στόλισε και με μερικά μετάλλια της «ανοιχτής παλάμης».

Κουτσά στραβά τα κατάφερε όμως ο Χρήστος Φερεντίνος να πάρει, έστω και με το στανιό, το έπαθλο της δοκιμασίας, που δεν ήταν άλλο από δώρα για τους δύο γιούς του. Πριν το τεστ είχε μιλήσει με τρυφερότητα για την σχέση του με την συζυγό του Σοφία Παυλίδου, ενώ είχε αναφερθεί και στην συνεργασία του με την συμπαρουσιάστριά του Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top