Σίσσυ Χρηστίδου: Τί μαγείρεψε για την οικογένειά της τα Χριστούγεννα;

Το αποκάλυψε η ίδια στο πρωινό!

Σίσσυ Χρηστίδου: Τί μαγείρεψε για την οικογένειά της τα Χριστούγεννα;

Εκτός από επαγγελματίας, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι και νοικοκυρά!

Μάλιστα, λίγο πριν δώσει τον λόγο στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την μαγειρική το πρωί της Πέμπτης (29/12) αποκάλυψε τί και πόσα φαγητά μαγείρεψε η ίδια για τα αγαπημένα της πρόσωπα τα Χριστούγεννα στο σπίτι της.

«Μια και σήμερα η Αργυρώ μας φτιάχνει ψαρονέφρι, να μιλήσεις και να πεις πόσο ωραίο ήταν το ψαρονέφρι με δαμάσκηνα που έφτιαξα τα Χριστούγεννα και έγλειφες τα δάχτυλά σου», είπε απευθυνόμενη στον Παύλο Σταματόπουλο, στο control της εκπομπής. Λίγο αργότερα και όταν ρωτήθηκε από την Αργυρώ διευκρίνισε τι έβγαλαν οι κουτάλες της! «Εκανα δύο γεμιστά κοτόπουλα γιατί είχα πολύ κόσμο και έκανα και το ψαρονέφρι το δικό σου Αργυρώ μου! Εβαλα το laptop πάνω στον πάγκο και μέσω ίντερνετ έβλεπα την συνταγή, την οποία έφτιαξα επί 2 γιατί ήμασταν πολλοί!!!!»

Τί ήταν αυτό όμως που εντυπωσίασε τους καλεσμένους της; «Εβαλα δαμάσκηνα παντού. Μέχρι και στον πουρέ! Π Παύλος, λοιπόν, με ρωτούσε συνέχεια: Κάτι χωρίς δαμάσκηνα δεν έχεις; Απάντησα λοιπόν ότι εγώ έτσι γιορτάζω!»

Η αλήθεια είναι ότι περίσσεψε πολύ φαγητό, αφού η Σίσσυ έφτιαξε πολλά λόγω και πολλών ατόμων, ωστόσο κατά κοινή ομολογία, η μαγειρική πέτυχε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top