Τατιάνα Στεφανίδου: «Πάρτα ρε Μενέγω! Όλα δικά σου!»

«H Ελενίτσα είναι η νέα Βουγιουκλάκη. Κάνει ο,τι γουστάρει»

Τατιάνα Στεφανίδου: «Πάρτα ρε Μενέγω! Όλα δικά σου!»
Τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη στο περιοδικό «Hello» σχολίασε μέσα από την εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια, "έβγαλε το καπέλο" στην Ελένη, και την παραδέχτηκε επειδή όχι μόνο κατάφερε να καταρρίψει όλους τους μύθους, αλλά επιπλέον επειδή μας επέβαλε όπως είπε τον Ματέο και καταφέρνει και πάλι να την αγαπάμε.

«Αν βλέπαμε τη φωτογραφία μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ένα χρόνο πριν, η κοινή γνώμη δεν θα ήταν έτοιμη να δεχτεί αυτή την εικόνα. Γιατί ήταν μια γυναίκα με τρία παιδιά, χωρισμένη. Προφανώς τώρα, η Ελένη είναι έτοιμη να παρουσιάσει στον κόσμο τη νέα της ζωή, κόπασε και το σκάνδαλο του χωρισμού, η Ελένη αποφάσισε να πει το ναι. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως ο κύριος Λυμπέρης και η κυρία Έλενα Λυμπέρη που είναι πάρα πολύ φίλοι με την Ελένη Μενεγάκη, θα αποφάσιζαν να βάλουν εξώφυλλο στο περιοδικό προσωπικές της φωτογραφίες. Το συγκεκριμένο ζεύγος άλλωστε δεν το συνηθίζει. Δεν είναι οι άνθρωποι που πουλάνε τους φίλους τους», ήταν το πρώτο σχόλιο της Τατιάνας.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Η Μενεγάκη εκτός από κανονική γυναίκα και μάνα, είναι και μια σταρ. Ένα δημόσιο πρόσωπο που δεν μπορεί να ζήσει ελεύθερα. Γιατί κουβαλάει ένα μύθο, έχει μια δημόσια εικόνα, έχει και τρία παιδιά. Τελικά, μαγκιά της είναι που κατέρριψε και αυτόν τον μύθο. Πραγματικά κάποτε δεν θα το συγχωρούσε κανείς, γυναίκα παντρεμένη να φτιάχνει ξανά τη ζωή της».

Τέλος, έστειλε τα συγχαρητήρια της στην Μενεγάκη, παρομοιάζοντας την με την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

«Η Ελενίτσα η Θεά, που εγώ το έχω πει είναι η νέα Βουγιουκλάκη, επιβάλλει ο,τι γουστάρει και καλά κάνει. Τη γουστάρουμε έτσι. Και μας τον επέβαλε τον Ματέο, και να οι φωτογραφίες ένα χρόνο μετά, και πάρτα και περνάει και τέλεια! Πάρτα ρε Μενέγω, όλα δικά σ��υ ρε!»

Κάντε κλικ στο video και δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από την εκπομπή «Μίλα»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top