Συγκλονιστικές εξελίξεις στη «Ζωή της άλλης»

Πλησιάζει το τέλος της Ξένιας

Συγκλονιστικές εξελίξεις στη «Ζωή της άλλης»

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά «η Ζωή της άλλης», αφού η Ξένια αρχίζει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της και να κάνει σπασμωδικές κινήσεις που δε θα της βγουν σε καλό.

Έτσι βλέπουμε τη Ξένια να μένει μόνη της με μοναδικό σύμμαχό της το Σωτήρη, ο οποίος έχει πλέον πεισθεί ότι μόνη λύση είναι να δολοφονήσουν τον Σήφη.

Τα περιθώρια στενεύουν ακόμα περισσότερο για την αδίστακτη Ξένια όταν συνειδητοποιεί ότι υπάρχει καταγεγραμμένο υλικό που αποδεικνύει όλα όσα έχει κάνει.

Η Ξένια που βλέπει ότι ο Σήφης καθυστερεί να της βάλει την κουλούρα, αρχίζει τις πιέσεις και δε διστάζει να τον απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μάλιστα δίνει μία ακόμα επιτυχημένη παράσταση με αποτέλεσμα ο Σήφης με το που τη δει να σωριάζεται στο πάτωμα να πείθεται ότι πρέπει να την αποκαταστήσει.

Δε θα προλάβει όμως, γιατί ο Σήφης μετά από μια έντονη ημέρα στη δουλειά θα πάθει έμφραγμα και θα πεθάνει. Η Ξένια εξοργίζεται με την ατυχία της, όμως ο κλοιός γύρω της αρχίζει και στενεύει με την Κάτια να είναι πλέον σίγουρη ότι η Ξένια κρύβεται πίσω από τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μελών της οικογένειάς της.

Η Ξένια όμως θα ξεφύγει κι αυτή τη φορά, θα είναι όμως η τελευταία.

Πηγή: TV Ζάπινγκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top