Χ. Πολίτη: «Ζηλεύω την παρέα του Πρωινού mou»

«Στην αρχή υπολειτουργούσα στο Πρωινό ANT1»

Χ. Πολίτη: «Ζηλεύω την παρέα του Πρωινού mou»
Μπορεί η Χριστίνα Πολίτη να ανήκει στο δυναμικό του Πρωινού ΑΝΤ1, έστω και για δυο φορές την εβδομάδα, όμως όταν δεν είναι στην εκπομπή μάλλον βλέπει τους απέναντι.

Το είπε άλλωστε σε συνέντευξή της.

«Μου αρέσει η παρέα του MEGA που είναι χύμα και πειράζονται δημοκρατικότατα. Η Σάσα Σταμάτη είναι η αγαπημένη μ��υ τηλεοπτική φιγούρα. Αγαπώ τους «Δέστε τους», ζηλεύω με την καλή έννοια τον Φώτη και τη Μαρία που δουλεύουν μαζί χρόνια κολλητοί και πεθύμησα τον Γκουντάρα. Αγαπώ τη Ναταλία Γερμανού και τον Θέμη Γεωργαντά. Μου αρέσει πολύ η Ελεονώρα Μελέτη. Έχει πολύ καλή χημεία με το πάνελ, που είναι δυναμικό και με τεκμηριωμένη άποψη», είπε η γνωστή κοσμικογράφος.

Σίσσυ Χριστίδου πουθενά, Χρήστος Φερεντίνος πουθενά… Και σαν να μην έφτανε αυτό είπε να στρίψει ακόμα περισσότερο το μαχαίρι στην πληγή των συνεργατών της, λέγοντας τα καλύτερα για τον Γ. Λιάγκα.

«Δεν έχω ιδέα αν του χρόνου θα πήγαινα στο πρωινό του MEGA γιατί τώρα αυτή η περίοδος είναι σαν του σχολείου που θες να έχεις χρόνο για διακοπές. Θα πήγαινα όμως με ανθρώπους που μπορώ να κάνω πραγματική επαγγελματική παρέα. Ο Λιάγκας είναι ακομπλεξάριστος και άνετος άνθρωπος και οι συνεργάτες του κέρδισαν από την εμπειρία του», είπε η Χριστίνα Πολίτη.

Όσο για την εκπομπή στην οποία είναι τώρα μέλος; Η δημοσιογράφος τα είπε όλα.

«Δεν αισθάνθηκα ότι δεν ταιριάζω σαν άνθρωπος με την ομάδα, αλλά πως υπολειτουργούσα. Αν έκανα δηλαδή κάστινγκ για εκπομπή δε θα με επέλεγα ως καθημερινό πανελίστα με το συγκεκριμένο team χωρίς να με ξεζουμίσω», είπε.

Μάλιστα άφησε και μπηχτούλες ότι δεν την αξιοποίησαν όπως θα έπρεπε.

«Ίσως να μην με αξιοποίησαν όπως έπρεπε, αλλά αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να είχε προκαθοριστεί από την αρχή. Ο ρόλος που μου δόθηκε τελικά, ήταν ένας ο οποίος μπορούσε να καλυφθεί άνετα από κάπο��ον άλλο που έχει την εμπειρία του σχολίου και του αρέσει να βγαίνει στην τηλεόραση και να λέει τρεις κουβέντες» είπε και όποιος έπιασε το νόημα, το έπιασε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top