ΔΕΙΤΕ: η Τατιάνα άβαφτη, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της!

Τι κάνει για να διατηρείται φρέσκια και λαμπερή;

ΔΕΙΤΕ: η Τατιάνα άβαφτη, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της!
Τα μυστικά ομορφιά της μας αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια του «Mίλα», εμφανίστηκε εντελώς άβαφτη στην εκπομπή της, και μας έδειξε τα beauty tips που ακολουθεί, ώστε να είναι πάντα φρέσκια και λαμπερή.

«Δίνω πολύ μεγάλη βάση στον καλό καθαρισμό του προσώπου. Είναι μια ιεροτελεστία για μένα κάθε βράδυ», αποκάλυψε η Τατιάνα.

H διαδικασία που ακολουθεί είναι η εξής:

«Σαπουνίζω το πρόσωπο, παίρνω αυτά τα προϊόντα που ξεβγάζονται πάντα με νερό, και μάλιστα επειδή βαριέμαι, μπαίνω μέσα στο ντουζ, κάνω τον αφρό ξεβγάζομαι μια και καλή. Το πρόσωπο μετά, είναι πάντα πεντακάθαρο».

Στη συνέχεια, «βάζω πάντα λοσιόν πάρα πολύ καλά, μέχρι να καθαρίσει τελείως. Επειδή το δέρμα μου είναι λιπαρό, προτιμώ τη λοσιόν που να έχει και λίγο αλκοόλ μέσα. Αφού τελειώσω και με τη λοσιόν, βάζω την ενυδατική μου και έναν ορό».

Το πρωί που σηκώνεται η αγαπημένη της συνήθεια είναι η εξής:

«Παίρνω μια κρέμα ημέρας, τη βάζω πάνω σ΄ένα σφουγγαράκι, πριν απλώσω το make up μου και μετά βάζω μαζί και το make up. Στη συνέχ��ια απλώνω στο πρόσωπο. Και δεν μου γίνεται και στόκος. Γίνεται πιο ελαφρύ και δεν φαίνομαι παστωμένη το πρωί στον ήλιο».

Τέλος, προσέχει πάρα πολύ τα μαλλιά της που ταλαιπωρούνται καθημερινά από το πιστολάκι:

«Ποτέ δεν αφήνω τα μαλλιά μου χωρίς προστατευτικά προϊόντα. Το έχω πάντα στην τσάντα μου. Γυαλίζουν τα μαλλιά μου, μυρίζουν πολύ όμορφα και αποκτούν καλύτερη όψη».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τις διαδικασίες ομορφιάς, όπως ακριβώς τις ακολουθεί η Τατιάνα Στεφανίδου…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top