«Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου» στο x-factor 3!

Δε θα είναι τελικά ο Ψινάκης!

Η κριτική επιτροπή που μετέτρεψε την ίντριγκα σε καλλιτεχνική ευαισθησία και πάλι κοντά σας…


Θεοφάνους, Μουρατιδης, Γκαγκάκη, Λεβέντης, παραμένουν στην επιτροπή του x-factor 3… Πέμπτη καρέκλα δεν χωράει. Ο Ψινάκης τελικά δε θα «συναντηθεί» επαγγελματικά πάλι με τον Σάκη!


«Νομίζω ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν επρόκειτο να είναι ποτέ στο x-factor τουλάχιστον από όσο ξέρω εγώ. Ο Ηλίας είναι μία μοναδική προσωπικότητα που νομίζω ότι πρέπει να την εκμεταλλευτεί κανείς τηλεοπτικά σε κάτι τελείως διαφορετικό. Νομίζω ότι ήδη συζητάνε μήπως υπάρξει κάποια ζουμερή ιδέα» δήλωσε η Γκάγκακη στην εκπομπή Ellate.


Προσεχώς θα πέσουν και οι υπoγραφές ! Παρουσιαστής παραμένει ο Σάκης Ρουβάς.


Αλλαγές όμως έχουμε στο backstage… Ο Λιανός παραμένει. Η Δέσποινα Καμπούρη φεύγει, η Μαίρη Συνατσάκη που τη βλέπουμε κάθε πρωί στο Εllate έρχεται.


Αρκεί κάποιος να της το πει γιατί αρχίζουν τα γυρίσματα ανεύρεσης σπάνιων ταλέντων και πρέπει να φτιάξει βαλίτσα: «Ξέρω ότι έκανα ένα δοκιμαστικό αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμη τηλέφωνο, δεν ξέρω τι έχει γίνει.» είπε η Συνατσάκη.


Για τα backstage του x-factor ακούστηκε αρχικά το δίδυμο Σάββας Πούμπουρας - Λυδία Παπαϊωάννου. Ο Σάββας μετά το dancing ακούγεται για όλα.


Επίσης η Μαίρη το έχει μελετήσει καλυτέρα το x-factor… στο Νίκο Μουρατίδ�� έχει κάνει διατριβή, μέχρι και τους μορφασμούς του μιμείται…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top