«Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου» στο x-factor 3!

Δε θα είναι τελικά ο Ψινάκης!

«Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου» στο x-factor 3!

Η κριτική επιτροπή που μετέτρεψε την ίντριγκα σε καλλιτεχνική ευαισθησία και πάλι κοντά σας…


Θεοφάνους, Μουρατιδης, Γκαγκάκη, Λεβέντης, παραμένουν στην επιτροπή του x-factor 3… Πέμπτη καρέκλα δεν χωράει. Ο Ψινάκης τελικά δε θα «συναντηθεί» επαγγελματικά πάλι με τον Σάκη!


«Νομίζω ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν επρόκειτο να είναι ποτέ στο x-factor τουλάχιστον από όσο ξέρω εγώ. Ο Ηλίας είναι μία μοναδική προσωπικότητα που νομίζω ότι πρέπει να την εκμεταλλευτεί κανείς τηλεοπτικά σε κάτι τελείως διαφορετικό. Νομίζω ότι ήδη συζητάνε μήπως υπάρξει κάποια ζουμερή ιδέα» δήλωσε η Γκάγκακη στην εκπομπή Ellate.


Προσεχώς θα πέσουν και οι υπoγραφές ! Παρουσιαστής παραμένει ο Σάκης Ρουβάς.


Αλλαγές όμως έχουμε στο backstage… Ο Λιανός παραμένει. Η Δέσποινα Καμπούρη φεύγει, η Μαίρη Συνατσάκη που τη βλέπουμε κάθε πρωί στο Εllate έρχεται.


Αρκεί κάποιος να της το πει γιατί αρχίζουν τα γυρίσματα ανεύρεσης σπάνιων ταλέντων και πρέπει να φτιάξει βαλίτσα: «Ξέρω ότι έκανα ένα δοκιμαστικό αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμη τηλέφωνο, δεν ξέρω τι έχει γίνει.» είπε η Συνατσάκη.


Για τα backstage του x-factor ακούστηκε αρχικά το δίδυμο Σάββας Πούμπουρας - Λυδία Παπαϊωάννου. Ο Σάββας μετά το dancing ακούγεται για όλα.


Επίσης η Μαίρη το έχει μελετήσει καλυτέρα το x-factor… στο Νίκο Μουρατίδ�� έχει κάνει διατριβή, μέχρι και τους μορφασμούς του μιμείται…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top