Πυρ και μανία η Σκορδά: τι είπε η Σταμάτη και ενόχλησε;

Με... νεύρα άρχισε το «Πρωινό Mou»

Πυρ και μανία η Σκορδά: τι είπε η Σταμάτη και ενόχλησε;

Παραλίγο να την «βουτήξει» την Σάσα Σταμάτη η Φαίη Σκορδά, καθώς η πανελίστρια έκανε αιχμηρό σχόλιο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και μετά «την είπε» στην παρουσιάστρια! Και να 'ταν η πρώτη φορά... συχνά - πυκνά την εκνευρίζει!

«Η κοπέλα έχει βάλει», είπε η Σταμάτη και η Σκορδά έσπευσε να υπερασπιστεί τη φίλη της λέγοντας «έχει βάλει, δεν έχει βάλει και;». «Δεν είναι κακό να το πεις. Ειδικά όταν είσαι δημοσιογράφος και κάνεις gossip το λες. Όταν εμείς ρωτάμε, μετά πρέπε�� να το λέμε κι εμείς», συνέχισε η πανελίστρια και πέταξε το «καρφί» στην παρουσιάστρια λέγοντας: «κατάλαβες; Προσπάθησε να το καταλάβεις»!

Η παρέα έσκασε στα γέλια και η Σκορδά έγινε κόκκινη, προφανώς από θυμό. Μόλις η Σταμάτη πήγε να συνεχίσει με το επόμενο θέμα, την έκοψε και πέρασε στην αντεπίθεση: «αν κάποιος Σάσα μου θέλει να πει κάτι, το λέει. Επειδή έχω κάνει μεσημεριανό, έχει σημασία πώς λες κάτι, πώς ρωτάς κάποια πράγματα και πώς λες κάποια πράγματα και ο χαρακτήρας σου είναι αυτό που σε κάνει διαφορετικό ή διαφορετική».

«Εμένα μου αρέσει η αλήθεια και να λες ευθέως αυτό που θες», είπε η πανελίστρια.

Στην κουβέντα «πετάχτηκε» ο Γιώργος Λιάγκας, που ρώτησε την Σταμάτη αν έχει σχέση αυτό τον καιρό. «Παίζει ένα φλερτ», απάντησε εκείνη, ενώ ο Ουγγαρέζος ρώτησε τον Λιάγκα γιατί ανακατεύεται.

«Επειδή της αρέσει η αλήθεια», είπε ο παρουσιαστής και η σύζυγος πέταξε το «καρφάκι» της (για να πάνε ισοπαλία τα κορίτσια): «επειδή έχει γλυκάνει», είπε η Φαίη με φανερή ειρωνεία...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top