Η δικαιολογία του Παπαδάκη για την «Παναγιώταινα»!

Τι είπε στην... καλεσμένη του Ράνια Θρασκιά!!!

Η δικαιολογία του Παπαδάκη για την «Παναγιώταινα»!

Τα… αμάζευτα προσπάθησε να μαζέψει σήμερα στην εκπομπή του ο κ. Παπαδάκης μετά τις χθεσινές του σπόντες!

«Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα», είπε κατά την διάρκεια της χθεσινής του εκπομπής αναφερόμενος στη νέα παρουσιάστρια του πρωινού του ΑΝΤ1, Ράνια Θρασκιά.

Έλα όμως που την είχε καλεσμένη σήμερα, μια που η κ. Θρασκιά είναι η αντικαταστάτρια του από την Δευτέρα. Και έλα που η Ράνια δεν άφησε να «πέσουν κάτω» οι χθεσινές αναφορές του κ. Παπαδάκη, καθώς με το μπήκε στο στούντιο είπε: «Να και η Παναγιώταινα»!

Έτσι -τι να έκανε και αυτός- αναγκάστηκε να δικαιολογηθεί! Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς, αφού και η ίδια η Ράνια Θρασκιά, όταν της είπε «Σου οφείλω μια εξήγηση», γύρισε –με χαμόγελο μεν, με ύφος δε- και του ζήτησε τον λόγο «Ναι, μου οφείλεις μια εξήγηση»!!!

Ο κ. Παπαδάκης υποστήριξε ότι το «Παναγιώταινα» πήγαινε στον σταθμό και όχι στην Ράνια Θρασκιά, καθώς -όπως υποστήριξε σήμερα- ο ΑΝΤ1 δεν ήθελε να γίνει καλοκαιρινή εκπομπή για οικονομικούς λόγους. Τελικά η απόφαση πάρθηκε την τελευταία στιγμή… Εξ ου και η λαϊκή ρήση!

Γιατί όμως, κύριε Παπαδάκη, δεν χρησιμοποιήσατε χθες τα στρωτά ελληνικά που χρησιμοποιήσατε σήμερα, ώστε να εξηγήσετε ακριβώς αυτό που είπατε σήμερα για τον σταθμό και τους οικονομικούς λόγους, εφόσον ούτε η ηλικία σας ούτε η δημοσιογραφική σας εμπειρία σας απαγορεύει να τα πείτε σωστά;

Εκτός αν το λεξιλόγιο σας και το επίπεδο σας έχει επηρεαστεί από τα άτομα με τα οποία κάνετε παρέα το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top