«Ο μπαμπάς μου ήθελε να με κάνει στρατιωτική γιατρό»

Τί έκανε την πρώτη νύχτα του γάμου της η Στ. Τσιμτσιλή;

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να με κάνει στρατιωτική γιατρό»

Μπορεί ο πατέρας της να ήθελε να την κάνει στρατιωτική γιατρό, όμως δεν της χάλασε το χατίρι όταν του ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την τηλεόραση. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να ζούσε ο μπαμπάς της, (ο οποίος έχει φύγει από την ζωή εδώ και αρκετά χρόνια) και να δει ότι κάτι κατάφερε η κόρη του στον τομέα της. Τι είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο όπου ήταν καλεσμένη;

Για τα καυτά φιλιά της με τον Θέμη Σοφό στον γάμο της:«Αρχικά θεώρησα πολύ γλυκό που το μόνο αρνητικό σχόλιο που είχε να κάνει κάποιος για τον γάμο μου ήταν ότι φίλησα πολύ παθιασμένα τον άντρα μου, αλλά με στενοχώρησε για εκείνον, επειδή είναι σοβαρός άνθρωπος που χειρίζεται υποθέσεις άλλων».

Για την πρώτη νύχτα του γάμου της: «Δεν θα σου αποκαλύψω, αλλά μάλλον εγώ είμαι πιο μάχιμη από σένα!...»

Για την πιο μεγάλη στιγμή της ζωής της: «Θεωρώ ότι η πιο μεγάλη στιγμή της ζωής μου δεν έχει έρθει ακόμα. Θα έρθει όταν θα γεννήσω το παιδί μου. Κάθε γυναίκα ονειρεύεται τον γάμο της από μικρό κορίτσι. Όταν λοιπόν αυτό το πράγμα αρχίζει και γίνεται πραγματικότητα, κι επειδή εγώ είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος, εκείνη την ημέρα την θεωρείς την πιο σημαντική».

Για το Dancing on ice: «Δεν θα άντεχα να ξαναπεράσω αυτό που πέρασα πέρσι τον Απρίλιο όταν είχε κλείσει πάλι το Alter. Ξύπναγα το πρωί και έλεγα: Τώρα τι θα κάνουμε σήμερα; Πώς θα περάσει η μέρα; Είναι πολύ δύσκολο αυτό για έναν άνθρωπο που έχει μάθει να δουλεύει από τα 18 του. Τουλάχιστον τώρα ξυπνάω το πρωί και λέω ότι έχω να πάω προπόνηση, ή έχω να πάω να δω το ρούχο μου».

Για το εάν θα έκανε πλαστική επέμβαση: «Είμαι πολύ υπέρ αυτής της διαδικασίας γενικά. Δηλαδή πώς βγάζουμε τα φρύδια μας και βάφουμε τα μαλλιά μας; Ετσι μπορούμε να διορθώνουμε και κάτι επάνω μας, εάν η φύση δεν έχει υπάρξει γενναιόδωρη μαζί μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top