Ελενα Ακρίτα: «Ποιο ήταν το μεγάλο λάθος του Γ. Παπανδρέου»

Συγκλονιστικό ξέσπασμα από την δημοσιογράφο on camera

Ελενα Ακρίτα: «Ποιο ήταν το μεγάλο λάθος του Γ. Παπανδρέου»

Όλη της την οργή, τον θυμό και την αγανάκτηση για τα όσα βιώνουν οι Έλληνες και φυσικά η ίδια, αποτύπωσε με τα λεγόμενά της η Ελενα Ακρίτα.

«Αυτό που με έχει απογοητεύσει στην οικονομική κρίση που βιώνουμε είναι ότι με αυτό που συμβαίνει, διαλύεται ο κοινωνικός ιστός. Τσακωνόμαστε. Μας έχει διαλύσει σαν ανθρώπους. Μας έχει κάνει χειρότερους ανθρώπους. Δηλαδή, ο άνεργος πηγαίνει στο σπίτι του και τσακώνεται με την γυναίκα του. Η γυναίκα του τσακώνεται με το παιδί τους. Το παιδί τους πάει στο σχολείο και δέρνει ένα άλλο παιδί και το άλλο παιδί κλωτσάει μια γάτα. Προσωπικά, δεν αντέχω άλλο, γιατί κάθε πέντε λεπτά μου έρχεται ένα χαρτί από την εφορία. Μένω σε ένα σπίτι που το αγόρασε ο παππούς μου. Στην περιοχή που μένω, λοιπόν, αυτό πήρε μια αξία. Τώρα, μου ζητούν να πληρώσω σαν να το απέκτησα μόνη μου. Δεν έχω λεφτά να τα κάνω όλα αυτά. Και αυτό μου βγάζει ένταση στο σπίτι μου. Όταν έρχεται το παιδί μου να μου πει κάτι, δεν θέλω να γυρίσω να του πώ ότι όλα αυτά που μου συμβαίνουν μου έχουν βγάλει όλη αυτή την ένταση και προσπαθώ να τον αποφύγω».

Σε ένα συγκλονιστικό ξέσπασμα στο πρωινό δίδυμο του mega Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Μανώλη Αναγνωστάκη, η σεναριογράφος και αρθρογράφος ρωτήθηκε τί είναι αυτό που εύχεται στο παιδί της που σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά του. «Γίνεται 19 και φυσικά θέλω να είναι καλά. Αλλά θα ήταν ευτυχισμένος εάν ζούσε σε μια άλλη χώρα και σε μια άλλη δεκαετία. Μπαίνω στο δωμάτιό του και τον κοιτάζω να ψάχνει στο internet και να με ρωτάει: «Στην Αυστραλία έχει καλές δουλειές;» Περνάω έξω από το δωμάτιό του όταν έρχονται οι φίλοι του και κάθονται μέσα όλοι μαζί και δεν μιλάει ούτε για μουσική, ούτε για κορίτσια, ούτε για μπάλα. Τους ακούω να λένε ότι 1000 ευρώ τους φαίνονται πια «βουνό» να τα βγάλουν. Ενώ κακά τα ψέματα, τα 1000 ευρώ εμείς τα βρήκαμε πολύ εύκολα».

«Όλοι βολευτήκαμε και κανένας δεν πληρώνει. Γονατισμένοι μεν, βολεμένοι δε. Ξεχνάμε και δεν θέλουμε να θυμόμαστε. Θέλω να δω πολιτικούς στην φυλακή, αλλά πρέπει και εμείς κάτι να κάνουμε», κατέληξε η κα Ακρίτα, τονίζοντας ότι την πονάει πολύ το γεγονός ότι έχουν μπει στην Βουλή άνθρωποι που ευθύνονται για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, αλλά και το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου – κατ’εκείνη πάντα – έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος: «Το μεγάλο λάθος του Παπανδρέου ήταν ότι ποτέ δεν παραδέχθηκε τα λάθη του».

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφόρησε και το βιβλίο της Ελενας Ακρίτα με τίτλο «χτυποκάρδια στο κρανίο», το οποίο μέσα σε τρεις ημέρες έκανε δεύτερη έκδοση. Η ίδια παραδέχθηκε ότι δεν το περίμενε, γιατί όπως είπε, εάν κάποιος έχει για παράδειγμα 10 ευρώ στην άκρη, δύσκολα θα τα διαθέσει για ένα βιβλίο, όσο καλό και να είναι.

Όσο για το τέλος των Μυστικών της Εδέμ; «Οι τελευταίες εβδομάδες θα είναι γεμάτες και αλλεπάλληλες αποκαλύψεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top