Λ. Γαβαλάς: «Είχα βρικόλακες γύρω μου που μου έπιναν το αίμα»

Τι αποκαλύπτει για τις κόντρες στο Fab5;

Λ. Γαβαλάς: «Είχα βρικόλακες γύρω μου που μου έπιναν το αίμα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γ. Σατσίδη στο MTV ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος με τον χιούμορ που τον διακρίνει μίλησε για το Dancing On Ice, τις κόντρες στο Fab5, αλλά και τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε.

Αν ήταν ταινία η ζωή του τι τίτλο θα είχε;

«Θα ήθελα η ταινία να λέγεται “αμάρτησα για μια τυρόπιτα”. Εγώ θα ήμουν η τυρόπιτα», είπε ενώ δήλωσε ότι η μεγαλύτερη αμαρτία που έχει κάνει είναι ότι δεν… τρώ��εται με τίποτα.

Μετά από το οικονομικό ναυάγιο που έζησε προσπαθεί να συνηθίσει τους νέους ρυθμούς της ζωής του.

Πάντως στο Dancing On Ice δε θα πήγαινε ποτέ, αν και έχει ισορροπήσει σε πολλά στη ζωή του, ενώ για το Βασίλειο Κωστέτσο που αποχώρησε είπε αφενός ότι καλά έκανε και αφετέρου ότι δεν είχε την απαιτούμενη πειθαρχία γι’ αυτό το show.

Εντύπωση όμως προκάλεσαν τα σχόλια που έκανε για πρώην συνεργάτες τους, τους οποίους ούτε λίγο, ούτε πολύ χαρακτήρισε «βρικόλακες».

«Ο Robert Pattinson είναι ο καινούργιος James Dean, έχει το ίδιο μαλλί. Αλλά γιατί δεν ρώταγαν εμένα που είχα τόσους βρικόλακες στην εταιρία να τους πίνουν το αίμα. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους έδινα τσάμπα γιατί είναι ήδη πλούσιοι με αυτό το αίμα που μου έχουν πιει», είπε.

Όσο για τις… κόντρες στο Fab5 εκείνος δεν έχει καταλάβει κάτι. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους και είναι μια… όμορφη παρέα.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top