Θύματα χάκερς έπεσαν δημοσιογράφοι του Star

Τί αποκάλυψαν στις εκπομπές όπου εμφανίζονται

Θύματα χάκερς έπεσαν δημοσιογράφοι του Star

Θύμα απάτης στο διαδίκτυο αποκάλυψε πως έπεσε η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Πρωινής Μελέτης Δήμητρα Καλφούντζου.

Από τον αέρα της πρωινής εκπομπής του Star, η συντάκτρια μίλησε για την στιγμή που δέχθηκε τηλεφώνημα από φιλικό της πρόσωπο, που την ενημέρωνε σχετικά με αναρτήσεις της και σχόλια προς γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης και της σοουμπιζ, κάτι για το οποίο η ίδια δεν είχε ιδέα. Τι ακριβώς συνέβη;

«Το θέμα αφορά το twitter, όπου κάποιος άνοιξε λογαριασμό στο όν��μά μου. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι δεν έμεινε εκεί, αλλά έχει βάλει και προσωπικές μου φωτογραφίες, τις οποίες πήρε από το facebook, όπου... εισέβαλλε, οπότε φαίνεται και πολύ αληθινό. Μάλιστα, συνομιλούσε με ανθρώπους του χώρου, όπως με τον Νίκο Μουτσινά, την Ελένη Φουρέιρα και την Ελένα Παπαρίζου!»

Η Δήμητρα τόνισε ότι ουδέποτε θα απευθυνόταν στην Ελενα Παπαρίζου λέγοντάς της «σε περιμένω με ανυπομονησία το βράδυ», όπως έκανε ο, ή οι άγνωστοι που έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ με το όνομά της στο twitter και ότι αυτό που την φόβισε ήταν να μην γραφτεί τίποτα χειρότερο, για το οποίο φυσικά δεν έφερε απολύτως καμία ευθύνη.

Πώς αντέδρασε στο περιστατικό; Τηλεφώνησε στον αρχισυντάκτη της εκπομπής Θέμη Μάλλη, ο οποίος είναι γνώστης και άψογος χειριστής του twitter, θεωρώντας ότι εκείνη την στιγμή ήταν ο μόνος που μπορούσε να την βοηθήσει: «Βασικά, πολύ συχνά κάνουμε θέμα για διάφορους επώνυμους που πέφτουν θύματα απάτης σε facebook και twitter. Όταν, όμως, σου συμβαίνει εσένα, εκεί δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Γι’αυτό κι εγώ πήρα τηλέφωνο τον Θέμη, επειδή εκείνος ξέρει από αυτά και του ζήτησα βοήθεια».

Αφού η δημοσιογράφος διευκρίνισε ότι το δεύτερο προφίλ που έχει ανοίξει στο twitter, ΔΕΝ είναι το δικό της, η Ελεονώρα Μελέτη συμπλήρωσε: «Αν δείτε την Δήμητρα Καλφούντζου να λέει στην Ελενα Παπαρίζου «περιμένω να σε δω με αγωνία το βράδυ», δεν είναι η δική μας η Δήμητρα. Το προφίλ είναι ψεύτικο!!!»

Με ψεύτικο προφίλ στο twitter και η Ιωάννα Βάσσου

Στην δίωξη ηλεκτρονικού εκλήματος, όμως, απευθύνθηκε ΚΑΙ η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star Ιωάννα Βάσσου, καθώς χωρίς να έχει απολύτως κανέναν λογαριασμό είτε σε facebook είτε σε twitter, άγνωστος δημιούργησε ψεύτικο προφίλ στο twitter με το όνομά της.

Μάλιστα, όπως είπε η ίδια, εμφανιζόταν να συνομιλεί με επώνυμους, κάτι που φυσικά δεν ισχύει και ήδη έχει ζητήσει την βοήθεια των Αρχών, προκειμένου οι δράστες να εντοπιστούν άμεσα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top