Η «Στιγμή της αλήθειας» α��ά... ρωσικά

Τι ερωτήσεις γίνονται στους παίκτες

Μπορεί η Ρωσία να δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές, ωστόσο σε τηλεοπτικό επίπεδο ψυχαγωγείται εδώ και μερικές ημέρες από τον «Ανιχνευτή ψεύδους» που προβάλει το Κανάλι Ένα της ρωσικής τηλεόρασης, την παραλλαγή δηλαδή της «Στιγμής της αλήθειας» που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 η Ευγενία Μανωλίδου την σεζόν 2008-2009.

«Το ρωσικό σόου ακολουθεί πιστά το format της μητρικής αμερικανικής εκπομπής, με τους παίκτες να απαντούν σε εξαιρετικά αδιάκριτες προσωπικές ερωτήσεις ενώπιον των πιο στενών συγγενών τους», επισημαίνει η «Kαθημερινή». Η αμοιβή για αυτούς που απαντούν φτάνει το ένα εκατ. ρούβλια, περίπου 25.000 ευρώ.

Στο πρώτο επεισόδιο συμμετείχε μια μεσόκοπη δασκάλα, που ναι μεν απάντησε σωτά όταν ρωτήθηκε ποια είναι η τελευταία φορά που έκανε σεξ («δεν θυμάμαι» ή��αν η απάντηση!!!), ωστόσο σύμφωνα με το μηχάνημα είπε ψέματα όταν απάντησε καταφατικά στην ερώτηση αν είναι ικανοποιημένη από τον μισθό της...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top