«Η άνοιξη θα βρει την τηλεόραση με τις μισές εκπομπές»

Ο Σταμάτης Μαλέλης για όλους και για όλα

«Η άνοιξη θα βρει την τηλεόραση με τις μισές εκπομπές»

Για την πολιτική επικαιρότητα, την οικονομική κρίση και την δύσκολη τηλεοπτική πραγματικότητα μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Δεν έχουμε δει ακόμη τα reality γιατί τώρα ξεκινάνε. Θα παίξουν μεγάλο ρόλο στις επιδόσεις των καναλιών. Δυναμικά ξεκίνησε το Πρωινό Ant1», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star. Το περίμενε ο ίδιος αυτό; (Για το πρωινό του Ant1) «Όχι. Πίστευα ότι θα είναι πιο χαμηλά. Πάει καλύτερα απ’ό, τι περίμενα. Δυναμικά επίσης ξεκίνησαν και οι Ράδιο Αρβύλα».

Ο κος Μαλέλης εξέφρασε την γνώμη του ως προς το εάν πιστεύει ότι θα περάσουμε σε πιο προσωποκεντρικές εκπομπές: «Το μεγαλύτερο ρόλο θα παίξει η κρίση. Τα κανάλια αντιμετωπίζουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα. Θα πρέπει τα πάντα να προσαρμοστούν στην οικονομική κρίση. Όλα τα κανάλια μπαίνουν μέσα. Η τηλεόραση όπως είναι τώρα δεν μπορεί να συνεχιστεί παρά μόνο για τρεις μήνες ακόμα…»

Και συνεχίζει: «Πρέπει να αλλάξει, να φτηνύνει πολύ. Θα δούμε πράματα και θάματα αν δεν έλθει γρήγορα η οικονομική ανάκαμψη. Ξεχάστε την τηλεόραση που ξέρατε ως τώρα. Άρα ας μην μιλάμε με τα σημερινά δεδομένα. Δεν ξέρω πόσες εκπομπές θα υπάρχουν μέχρι τις εκλογές. Πιστεύω ότι η άνοιξη θα μας βρει με τις μισές εκπομπές».

Χριστίνα Λαμπίρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων: «Το είχα δει από τον Ιούνιο, όταν είχα κάνει το ραντεβού με την Χριστίνα. Για εμάς είναι ένα δυνατό όπλο για τα μελλοντικά δελτία ειδήσεων».

Μεσημεριανή ζώνη: «Δεν το έχω κερδίσει ακόμη αυτό το στοίχημα. Δεν έχω κανένα παράπονο από την Νικολέττα Ράλλη και από τα παιδιά της εκπομπής. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος εγώ, γιατί και για την δομή εγώ είμαι υπεύθυνος. Θα το δούμε. Πρέπει να παλέψουμε να ανεβάσουμε την εκπομπή, γιατί δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

Τατιάνα Στεφανίδου: «Θα τα δούμε όλα στην πορεία. Θεωρώ πως δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά. Σας ξαναλέω: Εγώ έχω την αποκλειστική ευθύνη».

Αναφερόμενος τέλος στο επικοινωνιακό παιχνίδι το οποίο προτάσσουν οι πολιτικοί τις τελευταίες ημέρες, δήλωσε: «Οι ηγεσίες των δύο κομμάτων αποδείχθηκαν λίγες. Αλλά το ότι κατάφεραν έστω και την ύστατη στιγμή να τα βρουν το θεωρώ θετικό. Είναι μια ανάσα για τον κόσμο. Θεωρώ πως η Ανανεωτική Αριστερά στην οποία ανήκω, θα πρέπει να περιμένει να δει τι θα κάνει αυτή η κυβέρνηση στην πράξη. Ψηφίζοντας τα καλά και καταψηφίζοντας τα κακά. Πιστεύω πως ο Φώτης Κουβέλης εκφράζει πραγματικά κάτι νέο με τον μεστό πολιτικό του λόγο. Είναι αυτό που θέλει αυτή την στιγμή ο τόπος. Σοβαρότητα, υπευθυνότητα, λογική. Κατά την γνώμη μου, πρέπει να παίξει έναν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη αυτής της διαδικασίας. Θα ήθελα μία οικουμενική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Φώτη Κουβέλη».

Πηγή: Down Town

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top