Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Νανάς Παλαιτσάκη

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο… ψυχίατρος

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Νανάς Παλαιτσάκη
Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη στην Τατιάνα Στεφανίδου, με αφορμή το νέο της βιβλίο «Εγώ και ο ψυχίατρος», το οποίο αποτελεί μια εξομολόγηση ψυχής.

Η δημοσιογράφος, αποκάλυψε πως ο πατέρας της δεν πίστευε πως η ίδια ήταν δικό του παιδί, επειδή είχε μια πτώση με το αλεξίπτωτο και κάποιος γιατρός του είπε πως δεν μπορεί να κάνει παιδί. Χωρίς να το ψάξει περισσότερο, έμεινε προσκολλημένος σ΄αυτή την άποψη.

Ενώ η μητέρα της ήταν έγκυος, ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα. Στο αυτοκίνητο του, επέβαινε και η ξαδέλφη της μητέρας της, με αποτέλεσμα ν΄ αρχίσει να πιστεύει πως ο άνδρας της την απατούσε μ΄ εκείνη!

Αποτέλεσμα; «Η μητέρα μου με τιμωρούσε γιατί πίστευε πως ο πατέρα μου την είχε απατήσει», εξήγησε η Νανά Παλαιτσάκη.Όπως είπε, «μου φερόταν σκληρά γιατί της θύμιζα τον πατέρα μου».

Την συγκλονιστική της ιστορία, την βοήθεια που έλαβε από ψυχίατρο αλλά και το πώς την βοήθησαν όλα όσα πέρασε να εξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα, εξηγεί η ίδια μέσω του νέου της βιβλίου, «Εγώ και ο ψυχίατρος».

Κάντε κλικ στο video και δείτε την εξομολόγηση της στην Τατιάνα Στεφανίδου…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top