Έλενα Παπαβασιλείου: «Είμαι ερωτευμένη και αθεράπευτα ρομαντική»

«Δεν νιώθω sex-symbol αλλά κορίτσι της διπλανής πόρτας»

Έλενα Παπαβασιλείου: «Είμαι ερωτευμένη και αθεράπευτα ρομαντική»
Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι καλά στην προσωπική της ζωή, και όχι μόνο το δείχνει αλλά και το λέει. Λακωνικά όμως: «Είμαι ερωτευμένη αλλά προτιμώ να το ζω και να λέω πολύ λίγα γι΄ αυτό».

Με τον 28χρονο σύντροφο της Αλιόσα Γκρισίν είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες. Της έχει περάσει απ΄το μυαλό η δημιουργία οιογένειας; «Όχι δεν αγχώνομαι. Θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή, αλλά μάλλον δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι αν με ρωτάς αυτό».

Ξεκαθαρίζει ωστόσο πως «πιστεύω πολύ στον θεσμό της οικογένειας και είμαι αθεράπευτα ρομαντική. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει το για πάντα μαζί».

Σχολιάζοντας την μετακόμιση της από το «Πάνω στην Ώρα» στο «Μες την Καλή Χαρά», λέει:

«Κάθε αλλαγή θέλει και προσαρμογή και η αλήθεια είναι πως δεν βοήθησε ο ντόρος που δημιουργήθηκε. Πιέστηκα και στεναχωρήθηκα, αλλά τελικά αυτό που με βοήθησε ήταν ο χρόνος και κάποιες κουβέντες που έκανα με τους συνεργάτες μου».

Νιώθει όμως πως είναι «έτοιμη» παρουσιάστρια; «Αισθάνομαι ακόμη πολύ νέα στο χώρο και συνεχώς μαθαίνω καινούργια πράγματα. Είναι μια διαδικασία μάθησης που εύχομαι να μην σταματήσει ποτέ».

Ξεκαθαρίζει ακόμα πως ως νέο μέλος στην ομάδα του «Μες την Καλή Χαρά», υπάρχουν δυσκολίες. Ωστόσο εκείνη φροντίζει να παίρνει όσα μπορεί από την εμπειρία της Ναταλίας Γερμανού και του Θέμη Γεωργαντά.

Η ζωή της όπως λέει, έχει αλλάξει εντελώς λόγω κρίσης, ενώ της έχει περάσει από το μυαλό πως δεν θα είναι για πάντα στην τηλεόραση: «είμαστε όλοι αναλώσιμοι! Όποιος δεν το έχει σκεφτεί, ή είναι αφελής, ή έχει έπαρση, ή έχει τρελό μέσο!»

Τέλος, δηλώνει πως ξαφνιάζεται όταν την αποκαλούν «sex-symbol», αφού όπως λέει «δεν αισθάνομαι έτσι, αλλά το κορίτσι της διπλανής πόρτας».

Όσο για το αν θεωρεί πως υπάρχουν φιλίες στο χώρο; «Γνωστοί είμαστε όλοι λίγο πολύ. Αλλά ουσιαστικές φιλίες είναι δύσκολο να χτιστούν. Πιο συχνά βλέπεις συμμαχίες παρά φιλίες. Οι περισσότεροι φίλοι μου πάντως, είναι εκτός χώρου, και είναι στη ζωή μου για 10-15 χρόνια».

Πηγή: Real Life
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top