Χαμός στο «Πρωινό ΑΝΤ1»: Ο Τζιόβας «την είπε» στο Φερεντίνο

Όταν η κουβέντα πήγε στο χωρισμό του από την Παπουτσάκη

Χαμός στο «Πρωινό ΑΝΤ1»: Ο Τζιόβας «την είπε» στο Φερεντίνο
Χαμός έγινε σήμερα στο «Πρωινό ΑΝΤ1»,όπου ήταν καλεσμένος ο Ορέστης Τζιόβας. Ο ηθοποιός, «την είπε» στο Χρήστο Φερεντίνο, όταν η συζήτηση πήγε στο χωρισμό του από την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, γιατί η υπόθεση έχει πολύ ζουμί. Θυμάστε ένα video που είχε παιχτεί στο «Πρωινό ΑΝΤ1» όπου τραγουδούσαν ντουέτο ο Ορέστης Τζιόβας και ο Πέτρος Λαγούτης στην Κατερίνα Παπουτσάκη; Ο πρώην και ο φημολογούμενος νυν δηλαδή.

Τότε ο Χρήστος Φερεντίνος το είχε δείξει στην καλεσμένη του Κατερίνα Παπουτσάκη «πιέζοντας» την εμμέσως να μιλήσει για τον χωρισμό της.

Έτσι λοιπόν, σήμερα που ήταν καλεσμένος ο Ορέστης, με το που τον ρώτησε ο Φερεντίνος «είσαι καλά; σε τι φάση είσαι τώρα; σε βλέπω νευρικό», ο ηθοποιός πήρε αφορμή και… άρχισε να του τα "χώνει"!

«Έχω να σου κάνω μια προσωπική παρατήρηση και παράπονο. Εσύ όταν κάναμε το video με την Κατερίνα, ήξερες ότι έχουμε χωρίσει, γιατί στο είπα εγώ. Και την πίεσες λίγο παραπάνω. Σου λέω αυτό που είδα. Δεν θέλω να μου απαντήσεις».

Και συνέχισε εμφανώς ενοχλημένος: «είδα πιέσεις προς την Κατερίνα. Δεν το αισθάνθηκα έτσι εγώ. Έτσι έγινε. Δεν θα το συζητήσουμε περισσότερο. Είδα μια παραπάνω πίεση ως προς το θέμα για το “ποιος θα ήθελες να σου το πει αυτό το τραγούδι”, για το “τι γίνεται στη ζωή σου” κ.τ.λ.»

Όταν τον ρώτησε ο Χρήστος Φερεντίνος «εσύ γιατί τραγούδησες εφόσον ήξερες ότι έχετε χωρίσει;», ο ηθοποιός του την φύλαγε ξανά:

«Το έκανα για προσωπική χάρη σ΄εσένα. Επειδή είχαμε συμφωνήσει ήδη για το γύρισμα».Πρόσθεσε μάλιστα πως «αν θες την άποψη μου θα έπρεπε να σχολιαστεί με διακριτικότητα. Δεν θα έπρεπε καν να βγει το video».

Στο τέλος τα ψιλοβρήκαν βέβαια, με τον Φερεντίνο να επιμένει να τον ρωτά σε τι φάση βρίσκεται. Είδε κι απόειδε ο Τζιόβας και το’ πε:

«Σε τι φάση να είμαι; Xώρισα. Αυτό. Τα λέει όλα νομίζω. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Είναι μια άσχημη κατάσταση. Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν. Και προσπαθώ να συνεχίσω».

Κάντε κλικ και δείτε το σχετικό απόσπασμα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top