«Παγωτό» οι συντάκτες του mega από την δήλωση Καρατζαφέρη!

Τί είναι τελικά ο αρχολίπαρος και ο σπουδαρχίδης;

«Παγωτό» έμειναν οι δημοσιογράφοι του mega μόλις άκουσαν την δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη περί αρχολίπαρου και σπουδαρχίδη. Αυτό πάλι τι ήταν;

Πραγματικά, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν την σημασία και την έννοια των δύο λέξεων που προκάλεσε αμηχανία αλλά και γέλια στο πάνελ της εκπομπής.

«Τώρα τί να πει κανείς; Τί σχόλιο να κάνει μετά από αυτό;» αναρωτήθηκε αρχικά ο πολιτικός συντάκτης του mega Ιορδάνης Χασαπόπουλος, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι η συζήτηση, ιδίως σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, όσο πάει γίνεται και πιο… πολιτική»!

Σωστόοοος ο Ιορδάνης και με πολύ εύστοχο χιούμορ! …. Βέβαια, οι λέξεις είναι πραγματικές και μάλιστα εντάσσονται στο πλούσιο αρχαιοελληνικό λεξιλόγιο. Το ότι κανείς δεν κατάλαβε τι είπε αποτυπώθηκε πλήρως και στις αντιδράσεις των δημοσιογράφων που βρίσκονταν στην Βουλή, αφού κανείς δεν τον ρώτησε όταν ολοκλήρωσε την δήλωσή του, τί σημαίνει η κάθε λέξη!

«Where is my mind;» φώναξε ο Δημήτρης Καμπουράκης, σηκώνοντας κυριολεκτικά τα χέρια ψηλά. Το ίδιο κάναμε και μείς για να είμαστε ειλικρινείς. Σηκώσαμε τα χέρια ψηλά. Την ίδια στιγμή, ο Μανώλης Καψής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του. Η αποδιοργάνωση στο στούντιο ήταν εμφανής και όπως ήταν φυσικό τους πήρε μερικά δευτερόλεπτα να επανέλθουν…

«Ουδέν σχόλιο», κατέληξε η Χριστίνα Κοραή.

Είδατε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ; Εγραψε πάλι... Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top