Δούκισσα Νομικού: «Θέλω να γίνω μαμά από τα... 14»

Της έχει κάνει πρόταση γάμου ο Χρήστος Χολίδης;

Δούκισσα Νομικού: «Θέλω να γίνω μαμά από τα... 14»

Η Δούκισσα Νομικού μιλάει ανοικτά πλέον για την σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη.

Παραδέχεται, πάντως, ότι δεν περίμενε πως η σχέση της θα εξελισσόταν τόσο σοβαρά. «Τίποτα δεν περίμενα, αλλά αυτή είναι η μαγεία στον έρωτα. Ολες μου τις σχέσεις τις παίρνω στα σοβαρά, γι’ αυτό είναι λίγες, αλλά ουσιαστικές. Αυτό που ζω ούτε το περίμενα ούτε ήξερα ότι υπάρχει», λέει και συνεχίζει: «Και πάλι δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για τα προσωπικά μου. Εχω αμηχανία, αλλά ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να το αποφύγω. Δεν θα έλεγα ψέματα ούτε θα κορόϊδευα τον κόσμο. Είμαι πολύ καλά, νιώθω ασφάλεια στο πλευρό του και δεν θέλω να το κρύβω. Εξάλλου, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!»

Της έχει κάνει τελικά πρόταση γάμου ο αγαπημένος της; «Όχι. Και οι δύο είμαστε πολύ καλά σε αυτή την σχέση. Προσωπικά, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έχω ανάγκη να είμαι ερωτευμένη. Η σχέση μου με ηρεμεί και μου δίνει ώθηση στην δουλειά μου».

Η παρουσιάστρια δεν κρύβει το άγχος της για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, με τους φόρους, τα χαράτσια και την αβεβαιότητα στην δουλειά της, χαρακτηρίζει ανεκτίμητη την συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ενώ αισθάνεται πολύ χαρούμενη που βρίσκεται για μια ακόμη φορά στον ρόλο της οικοδέσποινας του LifeStyle στο Alter. Eκτός, όμως, από την δουλειά, στο μυαλό της βρίσκεται και η δημιουργία οικογένειας. «Προσωπικά θέλω να γίνω μαμά από τα 14! Αυτό το συναίσθημα έχει ξυπνήσει από πολύ νωρίς σε μένα, μια και έχω ακούσει τα περιβόητα καμπανάκια από πολύ μικρή».

Πηγή: ΕΓΩ Weekly

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top