Τζένη Μπαλατσινού: «Θα με χαλαρώσει που θα είναι μαζί μου ο Πέτρος»

«Οι κριτικές είναι μέσα στο παιχνίδι»

Τζένη Μπαλατσινού: «Θα με χαλαρώσει που θα είναι μαζί μου ο Πέτρος»
Πολύ αγχωμένη είναι η Τζένη Μπαλατσινού, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του «Dancing on Ice». Η παρουσιάστρια του show, μιλώντας στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης», δήλωσε πως εκτός από το δικό της άγχος, σκέφτεται και την αγωνία των παιχτών:

«Πρέπει και οι παίχτες μας να είναι καλοί, σωστοί, χαρούμενοι, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Τους καταλαβαίνω γιατί μπορεί να αισθάνονται έτοιμοι, αλλά λίγο πριν βγεις είναι δύσκολο».

Πώς νιώθει όμως που δίπλα της, στο ρόλο του κριτή θα έχει τον σύζυγο της; «Μπορεί και να με χαλαρώσει που θα είναι μαζί μου ο Πέτρος. Τουλάχιστον θα μου δίνει μια εσάρπα, κάτι στο διάλλειμα να ζεσταίνομαι, γιατί θα έχει κρύο».

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως είπε το «ναι» στο συγκεκριμένο show, μιας και «ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι το οποίο ξεκίνησα, και το οποίο ήμουνα τα τελευταία δυο χρόνια. Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά που μου πρότειναν κάτι τέτοιο, ελπίζω να φανώ αντάξια, να τους το ανταποδώσω, και να πάμε καλά».

Λέει ακόμα, πως δεν τίθεται θέα σύγκρισης ανάμεσα σε εκείνη και την Ζέτα Μακρυπούλια:

«Η Ζέτα είναι πολύ μικ��ότερη μου, έχει μια άλλη παρουσία, είναι ηθοποιός, εγώ είμαι κάτι άλλο, το οποίο και εγώ ακόμα δεν ξέρω τι είναι. Θα δούμε. Η νεκροψία θα δείξει».

Θετική είναι και απέναντι στις κριτικές, οι οποίες όπως πιστεύει, «είναι μέσα στο παιχνίδι. Όλα είναι καλοδεχούμενα».

Τέλος, διαψεύδει τις φήμες που την ήθελαν ν΄αναλαμβάνει πρωινή εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο:

«Εγώ είμαι πολύ πρωινός τύπος και όταν ο Πέτρος λέει για το πρωινό του, για μένα είναι μεσημέρι. Έχουμε διαφορά ώρας. Το πρωινό δεν είναι κάτι που έχω σκεφτεί, και αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολύ καλοί πρωινοί παρουσιαστές».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top