Κι άλλο ριάλιτι μοντέλων!!!

Δείτε πού εντοπίζουν και πώς μεταμορφώνουν τα κορίτσια

Gisele: Την ανακάλυψαν τυχαία μέσα σε ένα fast food. Naomi: Την ανακάλυψαν την ώρα που ψώνιζε στα μαγαζιά. Bar Rafaeli: Βρέθηκε απλά στο μετρό την ίδια στιγμή που από την ίδια έξοδο έβγαινε ένας υπεύθυνος πρακτορείου μοντέλων. Δηλαδή απλά στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή.

Σε αυτό ακριβώς το πράγμα, δηλαδή στην διαδικασία που οι υπεύθυνοι πρακτορείων μοντέλων βγαίνουν στους δρόμους και αναζητούν κορίτσια της διπλανής πόρτας που τα κάνουν επαγγελματίες στον χώρο του μόντελινγκ, επικεντρώνεται το νέο ριάλιτι μοντέλων που ήδη προκαλεί συζητήσεις, τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε ��λόκληρο τον κόσμο.Τίτλος του; Scouted.

Τα τρέϊλερ του νέου ριάλιτι προβάλλεται από το Ε! onlineκαι σε αυτό συμπεριλαμβάνονται δηλώσεις κοριτσιών που ήδη τα «τσάκωσαν» και άρχισαν να τα μεταλλάσσουν από… κοινές θνητές, σε θεές της πασαρέλας.

Η εξέλιξη από το σημείο που τις ανακαλύπτουν μέχρι το σημείο που η αλλαγή ολοκληρώνεται είναι πραγματικά εντυπωσιακή και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.


Δείτε το τρέϊλερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top