Τα δάκρυα της Π. Αναστασοπούλου στο Dancing on Ice

Σε ποιον τα’ χωσε η ηθοποιός;

Τα δάκρυα της Π. Αναστασοπούλου στο Dancing on Ice

Αυτό το Dancing on Ice είχε λίγο απ’ όλα, αλλά πολλά lift!!! Πήγε το… σήκωμα σύννεφο!!!! Έτσι βρε παιδί μου για να μας δείξουν και οι συμμετέχοντες ότι προσπαθούν και σημειώνουν βελτίωση.

Και σ’ αυτό συμφώνησε και η κριτική επιτροπή. Ανεβασμένες οι βαθμολογίες σε όλους. Έκπληξη προκάλεσε ο Κ. Φραγκολιάς που ενθουσίασε κοινό και κριτική και πήρε τρία τεσσάρια και βρέθηκε στη δεύτερη θέση μαζί με την Πάμελα και την Saya!!!

Κριτές, παρουσιάστρια και συμπαίκτες υποκλίθηκαν στη δύναμη της Ιωάννας Πηλιχού που παρά το πολύ σοβαρό τραυματισμό της βρέθηκε στην παγοπίστα και έκανε μια πολύ δύσκολη χορογραφία, αλλά και στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου που βγήκε στο τέλος και μάγεψε τους πάντες μαζί με τον παρτενέρ της, κερδίζοντας την πρώτη θέση στη ��αθμολογία.

Η Πηνελόπη χόρεψε στους ρυθμούς του «Ti voglio bene assai» και παρασύρθηκε τόσο πολύ από το συναίσθημα που με το ζόρι κράτησε τα δάκρυά της.

Αλλά επειδή η Πηνελόπη έναν τσαμπουκά τον έχει από τη φύση της, φρόντισε να τα χώσει σε όσους εκφράζονται αρνητικά για το Dancing on Ice, λέγε με Ηλία Ψινάκη.

«Θέλω να πω κάτι. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βλέπουν το Dancing oni ce και δεν τους αρέσει. Να μην το βλέπουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βλέπεις αυτό το πράγμα αν δεν σου αρέσει κι αν δεν εκτιμάς την πραγματική προσπάθεια που κάνουμε όλοι εδώ μέσα. Ρε γαμώτο μην το βλέπετε αν δεν σας αρέσει. Είναι πολύ μεγάλη η προσπάθεια που κάνουμε εδώ πέρα», είπε η Πηνελόπη.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου από την άλλη αυτή την Κυριακή που είχε ηρεμήσει ζήτησε συγγνώμη από την Τζένη Μπαλατσινού, από τον Π. Κωστόπουλο, όλη την κριτική επιτροπή και τους τηλεθεατές που έγινε αγενής, αν και είπε ότι είναι σωστό που διεκδίκησε το δίκιο του.

Το κλου της βραδιάς ήταν βεβαίως ο Τρύφωνας Σαμαράς που εμφανίστηκε και στο Dancing on Ice.

Όχι καλέ δεν έκανε πατινάζ. Αυτό μας έλειπε να τον δούμε και στην παγοπίστα. Απλά επειδή ο Τρύφωνας πάει με όλα στον ΑΝΤ1 σκέφτηκαν να κάνει ένα πέρασμα και από το Dancing.

Ήρθε λοιπόν έδωσε την ανθοδέσμη του στην Τζένη, φίλησε την κριτική επιτροπή, έδωσε την πάσα του για διαφημίσεις και μας αποχαιρέτησε.

Δείτε το ξέσπασμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top