Τα σχόλια της Μενεγάκη για το μαλλί της Σκορδά και το Mega

Από ανωτερότητα... τρίχες!!

Τα σχόλια της Μενεγάκη για το μαλλί της Σκορδά και το Mega

Με αφορμή το μαλλί της Φαίης Σκορδά η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην μεταγραφή της Φαίης στο Mega και την έναρξη της εκπομπής αυτής και του συζύγου της, απέναντι της και μετά από ένα μίνι θάψιμο από το πάνελ, τους ευχήθηκε «Καλή επιτυχία».

«Γυρνάω σελίδα και τι βλέπω; Άλλαξε μαλλί ηηηη… Φαίη Σκορδά ε; Πότε έγινε αυτό;», λέει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία την ώρα που πήγαινε να πει το θέμα ξέχασε το όνομα της Σκορδά και πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να το δει από το περιοδικό!!!!!

Όλοοοι στο πάνελ έμειναν έκπληκτοι – τύπου μόλις το είδαμε- και ξεκίνησαν τα σχόλια.

«Αλήθεια;», κάνει ο Μουτσινάς και αμέσως πιάνει το φτυάρι με τον Άρη και αρχίζουν: «Αυτό το καστανό το ξενόφερτο. Απαίσιο!!», λέει ο Μουτσινάς.

«Τώρα που άλλαξε κανάλι έπρεπε να αλλάξει και προφίλ. Έπρεπε να γίνει πιο σοβαρό, όπως και η Μανωλίδου», λέει ο Άρης και πετάγεται και η Ελένιτσα όλο απορία και… ειρωνία «Το προφίλ το αλλάζει η χρωμολοσιόν»;;;

«Εμείς δηλαδή για το Mega είμαστε ηλίθιες;», προσθέτει η Χριστίνα Πολίτη και αφού η Ελένη είπε μέσα στην ειρωνία «Μα τι είναι αυτά που λες» και έσκασαν στα γέλια, άφησαν τους άνδρες να «αναλάβουν» την Φαίη.

Η Ελένη όμως ανωτερότητα! Τους σταμάτησε (μετά από λίγο) και τους είπε « Το μαλλί ότι αλλαγή και να κάνεις χρειάζεται χρόνος να το συνηθίσουν οι άλλοι. Πάντως να τους ευχηθούμε «καλή επιτυχία». Μην μένουμε στο μαλλί. Προς Θεού. Καλή επιτυχία και καλό ξεκίνημα». Άμα είσαι large…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top