Τ. Στεφανίδου: «Έκλαψα πολύ το καλοκαίρι»

Αποκαλυπτικότατη η Τάτι!!!

Τ. Στεφανίδου: «Έκλαψα πολύ το καλοκαίρι»

Με απόλυτη ειλικρίνεια η Τατιάνα Στεφανίδου μιλάει για το πώς ένιωσε, όταν ο Ant1 της ανακοίνωσε πως «κόβεται» η εκπομπή, πως νιώθει πλέον και ποια είναι τα σχέδια της για την φετινή χρονιά.

«Δεν είμαι σε θέση να εξηγήσω τους στόχους ή το σκεπτικό αυτής της κίνησης. Αυτό το ξέρει μόνο ο Αnt1. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι οι επιπτώσεις στη δουλειά μου και στη ζωή μου», λέει και παραδέχεται ότι στενοχωρήθηκε πολύ με αυτή την απρόσμενη εξέλιξη. «Έκλαψα πάρα πολύ μέσα στο καλοκαίρι. Ήρθα σε απόγνωση. Βυθίστηκα σε βαθιά απογοήτευση. Και; Και όλο αυτό μου έκανε πολύ καλό, γιατί κάνω ένα νέο ξεκίνημα, δυναμικό και περισσότερο δημιουργικό»!

Η παρουσιάσ��ρια αναφέρει ακόμα στην συνέντευξή της στο «DownTown» ότι δεν κρατάει κακία στον Αnt1 για τον τρόπο συμπεριφοράς στελεχών του καναλιού, αλλά αντίθετα νιώθει ευγνωμοσύνη για όσα πήρε από εκεί.

Επίσης, επισημαίνει «Το σημαντικό είναι ότι το Star, σε δύσκολη στιγμή, με αγκάλιασε και με στήριξε με πολύ καλή πρόταση. Οφείλω τόσα πολλά «ευχαριστώ» στον Πάνο Κυριακόπουλο, τον πρόεδρο του Star και στον Σταμάτη Μαλέλη, που για δεύτερη φορά στην επαγγελματική μου ζωή με στηρίζει. Την πρώτη φορά ήταν όταν είχα φύγει από τον Αnt1 και με στήριξε στον Alpha. Τώρα είναι η δεύτερη φορά που με στηρίζει ουσιαστικά και δυναμικά, σε άλλη μια δυσκολία. Καταλαβαίνεις πως μπορεί να αισθάνομαι απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο; Δεν ξέρω πόσες φορές μπορώ να πω «ευχαριστώ»… Όσες και αν το πω και όσες και αν γραφτούν, και πάλι λίγες θα είναι».

Η Τατιάνα δεν ασχολείται ούτε στο ελάχιστο με τις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Αρνείται να σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν περί λιποθυμίας, περί κόντρας της με την Ε. Μελέτη και την Χ. Λαμπίρη και προχωράει παρακάτω…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top