Ποια παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι πέρασε τραυματικά παιδικά χρόνια;

Την έκλειναν στο μπάνιο και την άφηναν να κλαίει

Ποια παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι πέρασε τραυματικά παιδικά χρόνια;

Στο κρεβάτι του ψυχαναλυτή… Πέτρου Κωστόπουλου κάθισε την Πέμπτη το βράδυ η Ναταλία Γερμανού και του τα εξομολογήθηκε όλα. Όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Γιατί ο… Πέτρος Κωστόπουλος, ακολουθώντας τη… φροϋδική τακτική θέλησε να ανατρέξει στα παιδικά χρόνια της παρουσιάστριας και βγήκαν έτσι πολλά στη φορά.

Η Ναταλία που λέτε είχε τραυματικά παιδικά χρόνια.

Όπως αποκάλυψε όταν ήταν μωρό ακόμα οι γονείς της την έκλειναν στο μπάνιο και την άφηναν εκεί να κλαίει.

«Έκλαιγα εγώ πολύ ως μωρό. Τους ενοχλούσα. Κάποια στιγμή ο μπαμπάς μου αποφάσισε να με μεταφέρει στο πιο μακρινό δωμάτιο του σπιτιού που ήταν το μπάνιο. Έβαλε εκεί το πορτ μπεμπέ μου, έβαλαν και οι δύο ωτασπίδες, έκλεισαν και τις ενδιάμεσες πόρτες και είπαν ωραία, ας το να κλαίει τώρα», εξομολογήθηκε το Ναταλάκι.

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική τραυματική εμπειρία που μοιράστηκε με τον… ψυχαναλυτή Π. Κωστόπουλο.

Όταν ήταν ενάμιση έτους παραλίγο να πνιγεί γιατί οι δικοί της ξεχάστηκαν και δεν την πρόσεχαν συνέχεια.

«Όταν ήμουν ενάμιση έτους με πήγαν για μπάνιο στον Αστέρα. Βρήκαν κάτι γνωστούς μέσα στη θάλασσα, γλίστρησα εγώ από την κουλούρα και εκείνοι είχαν πιάσει την κουβέντα. Κάποια στιγμή γυρνάει ο Φρέντι και λέει στη μαμά μου: “Εριέττα που είναι το παιδί;” Και λέει η μαμά μου: “κάπου εδώ ήταν”. Βλέπουν κάτι μπουρμπουλήθρες και λέει ο μπαμπάς μου “α… να το παιδί”. Με βγάζει από τα μαλλιά, άρχισα να πετάω εγώ νερά από τις μύτες, τα αυτιά και φώναζα “πγίνηγα, πγίνηγα”», είπε η Ναταλία στον Κωστόπουλο.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε δε θα ξεχάσει ποτέ το πρώτο χαστούκι που έφαγε από τον μπαμπά της. Πήγαινε η Ναταλία στο σχολείο και έλεγε στα παιδάκια ότι είναι η κόρη του Φρέντι Γερμανού για να την κάνουν παρέα. Ώσπου πήρε τηλέφωνο η δασκάλα της στο σπίτι και η γιαγιά της συγκάλεσε οικογενειακό συμβούλιο.

«Μπαίνω στο σπίτι και με ρωτάει ο μπαμπάς μου: “τι είπες σήμερα στο σχολείο;”, “ότι είμαι η κόρη του Φρέντι Γερμανού”, απάντησα εγώ και μου ρίχνει ένα χαστούκι, μα ένα χαστούκι, είδα αστράκια. “Αυτό δε θα το ξαναπείς. Δεν είσαι η κόρη κανενός, είσαι η Ναταλία”, μου είπε ο πατέρας μου και δε θα το ξεχάσω ποτέ», είπε.

Δείτε την εξομολόγηση της Ναταλίας Γερμανού στον Π. Κωστόπουλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top