Δέσποινα Καμπούρη: «ένιωσα τύψεις και ενοχές που γύρισα στη δουλειά»

Πώς είναι η ζωή με την τριών μηνών κόρη της;

Δέσποινα Καμπούρη: «ένιωσα τύψεις και ενοχές που γύρισα στη δουλειά»

«Όταν έφυγα από το μαιευτήριο πανικοβλήθηκα», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Καμπούρη, προσθέτοντας πως ένιωσε τύψεις και ενοχές όταν άφησε το τριών μηνών μωρό της για να επιστρέψει στη δουλειά.

Καλεσμένη στο «Πρωινό ΑΝΤ1», η παρουσιάστρια μίλησε για τον ρόλο της ως μαμά και το πώς την βοηθά ο σύζυγός της. «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ευτυχία, είναι η ευτυχία της ζωής μου. Θέλω μόνο να είναι καλά η μικρή», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Βαγγέλης είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Ήξερα ποιόν επέλεξα για μπαμπά του μωρού μου. Την αλλάζει, την πλένει, μπορώ να την αφήσω χωρίς να έχω κανένα άγχος», συνέχισε η Δέσποινα και ανάφερε ότι ο καλός της ήταν παρών στον τοκετό και της κρατούσε το χέρι.

Έχοντας επιστρέψει στη δουλειά, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε ότι ένιωσε άσχημα που άφησε την κορούλα της στο σπίτι: «αισθάνθηκα ενοχές και τύψεις, αλλά το είχα ανάγκη να δουλέψω. Κάθισα δύο μήνες με το μωρό στο σπίτι χωρίς καν να βγαίνω έξω και μου φάνηκε άσχημο γιατί ήμουν υπερδραστήρια. Είχα ανάγκη να βγω, να δουλέψω, να επανέλθω στην καθημερινότητά μου και το έκανα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top