Χριστοφόρου: νέο «χώσιμο» σε Κωστόπουλο, Πάμελα και... συμπαίκτες

Μια... ωραία ατμόσφαιρα το «Dancing On Ice»

Χριστοφόρου: νέο «χώσιμο» σε Κωστόπουλο, Πάμελα και... συμπαίκτες

Στην... ένταση και την ενέργεια στην παγοπίστα απέδωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τον καβγά με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο τελευταίο «Dancing On Ice», προσθέτοντας βέβαια πως δεν μετανιώνει για όσα είπε! Παράλληλα, δεν έκρυψε την δυσφορία του για την είσοδο της Πάμελα στο σόου, κάτι που επιβεβαίωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν μετανιώνω για όσα είπα. Θα μπορούσα να τα είχα εκφράσει αλλιώς, αλλά λίγο ο κ. Κωστόπουλος που μιλάει, λίγο εγώ που είχα τα νεύρα μου και είμαι παρορμητικός, ξέφυγε η κατάσταση», είπε ο τραγουδιστής στο «Πρωινό ANT1» και τόνισε πως η βαθμολογία του κριτή τον αδίκησε και, μάλιστα, ενώ είχε κάνει δύσκολες φιγούρες που δεν εκτιμήθηκαν.

Κάπου εκεί ο Κωνσταντίνος θυμήθηκε την Πάμελα: «είναι άδικο που μπαίνει στο παιχνίδι και της το είπα προσωπικά. Όλοι είχαν τεράστιο πρόβλημα και παρασκηνιακά το είχαν εκφράσει. Βέβαια, κανείς δεν βγήκε να το πει και χαμογελούσαν όλοι, αλλά είναι θέμα του καθενός το πώς θα αντιδράσει».

«Υπάρχουν εύνοια και συμπάθειες», κατέληξε ο τραγουδιστής και μας επιβεβαίωσε το πόσο είναι ευτυχισμένη η ατμόσφαιρα στο «Dancing On Ice».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «οι μισοί έχουν θυμώσει με την είσοδο της Πάμελα»

«Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν λίγο υπερβολικός αλλά είχε δίκιο», είπε στο μεταξύ η Σταματίνα Τσιμτσιλή και επιβεβαίωσε πως η Πάμελα είναι το «κόκκινο πανί» στην παγοπίστα.

Σε δηλώσεις της που έδειξε το «Πρωινό Mou», η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «οι μισοί έχουν θυμώσει με την είσοδο της Πάμελα... εγώ το διασκεδάζω επειδή δεν το έχω δει τον διαγωνισμό πατινάζ της Αγίας Πετρούπολης όπου θα πάρουμε το κύπελλο».

Μαρία Μπεκατώρου: «ο Χριστοφόρου πήγε φτιαγμένος»

Για την διαμάχη Χριστοφόρου - κριτικής επιτροπής πήρε θέση και η Μαρία Μπεκατώρου, επικαλούμενη την εμπειρία της από το «Just The 2 Of Us».

«Ο Χριστοφόρου πήγε φτιαγμένος. Μπορεί να είχε δημιουργηθεί το θέμα από τα παρασκήνια και να συνεχίστηκε εκεί... Όταν υπογράφεις για να πας σε ένα τέτοιο σόου ξέρεις ότι θα υπάρχουν κι άνθρωποι καλύτεροι από σένα», είπε στην εκπομπή της η παρουσιάστρια.

Mάλιστα, η Μαρία χαρακτήρισε το σόου στον πάγο ως το πιο ανταγωνιστικό πρόγραμμα με επώνυμ��υς συμμετέχοντες που έχει γίνει μέχρι σήμερα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top