Ποιός τραγουδιστής θα παρουσιάσει την Eurovision;

Kάνε κλικ και μάθε τους οικοδεσπότες του φετινού διαγωνισμού

Ποιός τραγουδιστής θα παρουσιάσει την Eurovision;
Ο τραγουδιστής που κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό και «χάρισε» την 57η Eurovision στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά και δύο γοητευτικές μελαχρινές θα μας υποδεχθούν φέτος στο Μπακού, παρουσιάζοντας τις τρεις βραδιές!

Ο κύριος της παρέας δεν είναι άλλος από τον Eldar Gasimov, τον νεαρό που ερμήνευσε με την Ell το «Running Scared», το τραγούδι που κατέκτησε την πρώτη θέση στην περσινή Eurovision.
«Είναι μεγάλη μου τιμή και η χαρά μου δεν περιγράφεται», δήλωσε ο ίδιος.

Δίπλα του θα βρεθεί η Leyla Aliyeva, παρουσιάστρια του κρατικού καναλιού του Αζερμπαϊτζάν από το 2005, αυτοδίδακτη μουσικός και συντάκτρια μόδας σε περιοδικό της χώρας.
«Ο ιδρυτής της Eurovision μάλλον δ��ν φανταζόταν ότι ο διαγωνισμός θα έσπαγε τα σύνορα της Δυτικής Ευρώπης και θα ένωνε την Δύση με την Ανατολή», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Το τρίο της παρουσίασης συμπληρώνει η Nargiz Berk-Petersen, που σπούδασε Νομική στις ΗΠΑ, εργάστηκε ως μοντέλο κατά την διάρκεια των σπουδών της και εμφανίζεται στην TV από τα 16.
Χαρούμενη που θα βρεθεί στη σκηνή του «Crystal Hall», η ίδια δήλωσε: «Παρακολουθώ την Eurovision εδώ και χρόνια… Νιώθω ευλογημένη και υπερήφανη που επιλέχθηκα να την παρουσιάσω»!

Θυμίζουμε ότι ο α’ ημιτελικός (στον οποίο διαγωνίζονται Ελλάδα και Κύπρος) θα γίνει στις 22 Μαΐου και ο β’ στις 24 του μήνα, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου.


Δείτε στο βίντεο και θυμηθείτε το «Running Scared» που κέρδισε την Eurovision του 2011
​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top