Η Ελεωνόρα αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο από την συνάντηση με την Μενεγάκη

Τι έγινε όταν έσβησαν τα φώτα;

Η Ελεωνόρα αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο από την συνάντηση με την Μενεγάκη

Για όλο το παρασκήνιο της συνάντησης της με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε το πρωί στην εκπομπή της η Ελεωνόρα Μέλετη.

Το πρώτο και βασικό είναι ο λόγος που αυτή η συνάντηση έγινε τώρα και όχι πριν δυο χρόνια. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Star η Ελένη της εξήγησε ότι δεν μπορούσε να την καλέσει νωρίτερα, γιατί ήταν άκομψο με το που τελείωσε από τον Ant1 να την φωνάξει, όπως επίσης δεν μπορούσε να την καλέσει τον ε��όμενο χρόνο, γιατί… η Ελεωνόρα σχολίαζε το διαζύγιο της στην εκπομπή και η Ελενίτσα τότε ήθελε να της πετάξει παντόφλα!!!

Η Ελεωνόρα, όπως παραδέχτηκε, άργησε 20 λεπτά στο ραντεβού, γιατί είχε ένα πρόβλημα με το αμάξι και αναγκάστηκε να πάρει ταξί.

Με το που έφτασε στα παρασκήνια της εκπομπής συνάντησε τον Κώστα Καραφώτη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, καθώς και συνεργάτες της Ελένης, που την υποδέχτηκαν με τον θερμότερο τρόπο.

Οι δυο παρουσιάστριες, που δεν είχαν συναντηθεί ποτέ ξανά πριν, αντάλλαξαν το πρώτο βλέμμα στον «αέρα»! Η Ελεωνόρα από το άγχος της μασούσε συνέχεια τσίχλα, ενώ έτρεμε σε σημείο που φοβήθηκε ότι την ώρα που η Ελένη της έπιασε το χέρι, για να κάτσουν στον καναπέ, θα το καταλάβαινε!!!

Η «κόντρα» τελείωσε μεταξύ τους ακόμα και αν αυτό «χάλασε το βούτυρο στο ψωμί» των κριτικών, είπε χαρακτηριστικά η Ελεωνόρα Μελέτη.

Πάντως, η παρουσιάστρια του Star έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις! «Η Ελένη είναι πιο όμορφη και πιο αδύνατη από τον φακό» παρατήρησε, ενώ αποκάλυψε ότι στα διαλείμματα οι δυο τους συζητούσαν για τα πάντα!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top