Η κριτική της Χρίσλας στην Μενεγάκη:«Χάλια ήσουν στην πρεμιέρα»!

Την κάλεσε στον «Καφέ» και της την είπε!!!

Η κριτική της Χρίσλας στην Μενεγάκη:«Χάλια ήσουν στην πρεμιέρα»!

Αφού η συνταγή με την Κατερίνα Ζαρίφη έπιασε και τα νούμερα «κρατήθηκαν» σε ένα σεβαστό επίπεδο η Ελένη είπε να το ξαναδοκιμάσει!

Μετά την «άσωτη» πρώην συνεργάτιδα, που πήγε και της στήθηκε απέναντι για περίπου ένα χρόνο, αποφάσισε να καλέσει την… Χρίσλα Γεργακοπούλου! Την άλλη συνεργάτιδα, που της έκανε τα νεύρα σμπαράλια πέρυσι, λόγω της θέσης της ως αρχισυντάκτρια στο «Ok!» , στο περιοδικό που φιλοξενούσε την Ελενίτσα κάθε εβδομάδα στο πρωτοσέλιδο!

Μετά το πρωτοσέλιδο, όμως, με την Ελένη και τον Ματέο σε τρυφερό ενσταντανέ η σχέση τους έληξε οριστικά και η Χρίσλα είδε την πόρτα εξόδου του «Καφέ» και του Alpha γενικώς.

Έλα όμως που η επανασύνδεση της με την Κατερίνα Ζαρίφη στον τηλεοπτικό αέρα απέδωσε καρπούς… Είπε λοιπόν η Ελένη να ακολουθήσει την ίδια τακτική και με άλλες πρώην αγαπημένες…

Και πια βρήκε πρόχειρη; Την Χρίσλα, που είναι και πιο επίκαιρη η κόντρα.

Η υποδοχή δεν έγινε μετά βαΐων και κλάδων, όπως με την Ζαρίφη και γενικώς το κλίμα ήταν «κάπως».

Την είχαν βάλει να κάτσει από πριν στο πάνελ, για να αποφύγει τα πολλά - πολλά, όμως Χρίσλα, που ευκαιρία έψαχνε για να την «πει», πήρε μόνη της πρωτοβουλία και σηκώθηκε, την αγκάλιασε, την φίλησε και μετά επέστρεψε στην θέση της, για να ρίξει τα πυρά της.

Τι και αν την καλοέπιανε η Ελένη ρωτώντας την πως νιώθει και λέγοντας της πως δεν την βλέπει σαν καλεσμένη γιατί δεν νιώθει να υπάρχει απόσταση μεταξύ τους; Απτόητη η Χρίσλα!

«Δεν μου άρεσες καθόλου την πρώτη μέρα. Α, παπα!», είπε η Χρίσλα και έβγαλε όλο της το άχτι.

«Πάρ’ την » στον γάμο σου να σου πει και στον χρόνο», σκέφτηκε η Ελένη και προσπάθησε να μείνει ψύχραιμη. «Γιατί δεν σου άρεσε», την ρώτησε η παρουσιάστρια. «Δεν είχες αυτή την τσαχπινιά, την ζωντάνια, το “θα τα αντιμετωπίσουμε όλα”», της απάντησε, ενώ πέταξε και την σπόντα της για την Κατερίνα Ζαρίφη λέγοντας "«Από εμένα μην περιμένεις να σου πω ότι νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα. Βαρέθηκα να το ακούω».

«Μάλιστα», ψέλισσε η Ελένη και πήγε τρέχοντας ��το επόμενο θέμα…

Δείτε την συνάντηση- φωτιά τους στο βίντεο που ακολουθεί…

Πρώτη ανάρτηση: 13/ 10/ 2010 10:49

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top