Νίκος Μίχας: «η Κατερίνα Στικούδη είναι σούπερ κ*υλ*»!

Ξεκατίνιασμα και σέξι αποκαλύψεις στο «Just The Two Of Us»

Νίκος Μίχας: «η Κατερίνα Στικούδη είναι σούπερ κ*υλ*»!

Και τι δεν έγινε στο live του Just the two of us… Πέρα από το ξεκατίνιασμα της Αθηναΐς Νέγκα με την Μαριάννα Πολυχρονίδη, η κριτής ξεκατινιάστηκε και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε ο Νίκος Μίχας που αποκάλεσε την Κατερίνα Στικούδη... σούπερ κ*υλ*!

Μία πιο χαρούμενη και ενδιαφέρουσα νότα στο παιχνίδι έδωσε το στιγμιότυπο με τον Μίχα να αποκαλεί«κ* ύ*α» την Κατερίνα Στικούδη. Σχολιάζοντας την εμφάνιση της εκρηκτικής Κατερίνας ο τραγουδιστής είπε ότι ό, τι και ν�� φορέσει η Κατερίνα είναι κ*ύ*α, γιατί έχει τέλειο σώμα.

Μα τι το ήθελε η ενδυματολόγος να βάλει η Στικούδη καυτό κόκκινο σορτσάκι; Τα... είδε όλα ο Μίχας και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα προσχήματα! Μάλιστα, δεν δίστασε να προτείνει να φορέσει το Κατερινιώ ένα σκισμένο τζιν και ένα κοντό μπλουζάκι από το οποίο θα φαίνεται ο αφαλός της! Έχει και προτιμήσεις ο αοιδός...

Σοκ έπαθε ο Καπουτζίδης που αναρωτήθηκε εάν η ώρα είχε περάσει τις 23:00… «Τι ώρα είναι ρε παιδιά; Ας μου πει κάποιος από το κοντρόλ και ελπίζω να είναι μετά τις 23:00», είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, η Αθηναΐς Νέγκα είχε φροντίσει να ξεκατινιαστεί με δύο από τους συμμετέχοντες, την... γνωστή αγαπημένη Μαριάννα Πολυχρονίδη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Μην ξενερώνεις με πράγματα που δεν ακούς» είπε ο Ουγγαρέζος με αφορμή το «οκτώ να είναι οι ώρες σας» που υποστηρίζει η κριτής ότι ξεστόμισε για την κριτική επιτροπή ο Δημήτρης. «Ξενερώνω και με το performance» ανταπάντησε η ραδιοφωνική παραγωγός για να συμπληρώσει «Δεν είσαι τόσο καλός όσο νομίζεις…».

Από το σόου αποχώρησαν τελικά η Κατερίνα Στικούδη και ο Νίκος Μίχας.

πρώτη ανάρτηση: 29-11-2010, 00:07

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top