«Ράδιο Αρβύλα»: ο Πατρίκ έκανε τον Λεβέντη να παραιτηθεί!

Πώς σχολίασαν την απόφαση του διευθυντή του ΑΝΤ1

«Ράδιο Αρβύλα»: ο Πατρίκ έκανε τον Λεβέντη να παραιτηθεί!

Ολόκληρο βίντεο για την αποχώρηση του Γιώργου Λεβέντη ετοίμασαν οι «Ράδιο Αρβύλα» που αποκάλυψαν ότι ο διευθυντής του ΑΝΤ1 αποφάσισε να παραιτηθεί λόγω του... Πατρίκ που συμμετέχει στο «X Factor»!

Στο βίντεο τα εκπομπής υπήρχε απόσπασμα με δηλώσεις του Γιώργου Λεβέντη προς τον Πατρίκ, στις οποίες έλεγε: «θα είσαι για πολλές εβδομάδες μαζί μας αν αυτά που λέει η γυναίκα μου ισχύουν, γιατί δεν φαντάζεσαι τι έλεγε».

«Τι έγινε Γιωργάκη; ��ο κο κο; Δεν αντέχουμε τον αναταγωνισμό; Γιατί δεν παραδέχεσαι σαν λεβέντης ότι η ομορφιά του Πατρίκ έπεσε σαν χιονοστιβάδα και παρέσυρε την οικογενειακή σου γαλήνη; Γιατί δεν αποκαλύπτεις πως η σύζυγός σου σε αποκάλεσε δυο - τρεις φορές Πατρίκ θαμπωμένη από την ομορφιά του παίκτη και σε έλουσε κρύος, μπούζι ιδρώτας;», συνέχισε το βίντεο.

«Αντί να παλέψεις σαν λεβέντης επιλέγεις να την κοπανήσεις στο εξωτερικό», συνέχισε η... αποκάλυψη του «Ράδιο Αρβύλα», που αποχαιρέτησε τον διευθυντή του ΑΝΤ1 λέγοντας: «να πας στο καλό Γιώργο Λεβέντη, αλλά να ξέρεις: δεν τρώμε κουτόχορτο»!

Τα αστεία για την παραίτηση λόγω Πατρίκ συνεχίστηκαν και μετά το βίντεο, με τον Αντώνη Κανάκη να λέει: «αυτό που δεν μας διευκρίνισε ο Γιώργος είναι αν η γυναίκα του θα φύγει ή θα κάτσει εδώ με τον Πατρίκ».

Πρώτη ανάρτηση: 22/11/2010 23:38

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top