Ανησυχούν οι Κα��αμεροχαριτάτοι για το τηλεοπτικό τους μέλλον

Σπόντες κατά... παντός υπευθύνου!

Δεν κρύβεται η ανησυχία των Καραμεροχαριτάτων για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής και το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Όπου βρίσκουν ευκαιρία «πετάνε» και καμιά σποντίτσα, ένα παραπονάκι να… βρίσκεται!

Σήμερα ανέβηκαν οι τόνοι (κυρίως από τον Σπύρο) για την ανασφάλιστη εργασία και η εκπομπή έγινε περισσότερο info παρά entertainment!

Κάτι τους ψιθύρισαν στο ακουστικό για να τους συνετίσουν και βρήκαν αφορμή να πουν τον πόνο τους, ο οποίος είναι μάλλον, ότι τους ζητούν να είναι πιο light και πιο ευχάριστοι, μπας και ανεβάσουν τα νεανικά κοινά, που είναι μονοψήφια τις τελευταίες μέρες.

«Η ενημέρωση και οι ειδήσεις θεωρούνται κακή ενέργεια και γκρίνια από τους περισσότερους. Αλλά δυστυχώς εμείς, επειδή είμαστε δημοσιογράφοι δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά», λέει ο Γ. Καραμέρος… στο άσχετο!

«Εμ έτσι είναι τι να κάνουμε τώρα; Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μας, δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Αν και μέχρι τώρα καλά τα πήγαμε», πρόσθεσε ο Χαριτάτος και αμέσως φούντωσαν τα σενάρια.

Σενάριο ένα: Τους «κατσάδιασαν» από την διοίκηση για τα μονοψήφια στα νεανικά κοινά.

Σενάριο δύο: Μας προετοιμάζουν για την «μετακόμιση» στην ζώνη του Παπαδάκη… Γιατί δημοσι��γράφοι είναι όπως είπε και ο Σπύρος σε άλλα έχουν ειδικευτεί.

Παρόλο που το κανάλι αρνείται τις φήμες περί αλλαγής ζώνης, τα χαμηλά ποσοστά στα νεανικά κοινά, φαίνεται ότι προβληματίζουν τους υπεύθυνους… Και το δίδυμο βέβαια, το οποίο ανησυχεί μήπως δεν βρεθεί καν στην πρωινή ζώνη, αλλά στην έξοδο προς την Κηφισίας!

Όταν ο Κ. Βουτσάς, που τον είχαν ζωντανή σύνδεση, τους ρώτησε αν θα μείνουν πολλά χρόνια στην συγκεκριμένη εκπομπή, τα «μάσαγαν».

«Από εδώ, από αλλού εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά μας», λέει ο Καραμέρος.

«Εμείς οτιδήποτε αναλάβουμε θα το κάνουμε με το κεφάλι ψηλά. Είμαστε εργάτες εμείς», λέει ο Σπύρος και έμεινε μετέωρο το θέμα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top