Σκληρή απάντηση Τουρνά σε Θεοφάνους

Τι λέει για Νέγκα και Πολυχρονίδη;

Με υποτιμητικό τρόπο μίλησε ο κριτής του «Just the two of us», Κ. Τουρνάς, για τον Γ. Θεοφάνους, ο οπ��ίος χαρακτήρισε το reality«δεύτερο».

«Οτιδήποτε στα Μέσα δεν έχει αίμα και ιδρώτα δεν είναι είδηση. Εγώ αυτό το παιχνίδι δεν μπορώ να το παίξω. Δεν ξέρω τι σημαίνει δεύτερο. Δεν είμαι της γενιάς του αίματος, ακόμα και αν προκαλούμαι. Μου είναι αδιάφορη μια εκτίμηση τέτοια. Μου φτάνει η κρίση η δική μου», είπε μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο.

Ο κ. Τουρνάς διαφώνησε και με την ένταση που δημιούργησαν στο live η Α. Νέγκα και Μ. Πουχρονίδη.

«Φοβάμαι ότι αυτό έγινε με έναν τρόπο που ξέφυγε τελείως από τον έλεγχο της Μαριάννας και της Αθηναΐδας», είπε και πρόσθεσε προκειμένου να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό «Σίγουρα ξεκίνησε ανορθόδοξα. Τελικώς αν υπήρχε μια ουσιαστική διαφορά θα υπήρχε και λόγος να τη συζητάμε».

Ο κριτής του show που «σκίζει» σε τηλεθέαση πέταξε τις σπόντες του και για τους παίκτες, υπονοώντας πώς αυτοί που λένε ότι το έχουν πάρει στην πλάκα… ψεύδονται.

Πάντως, όσον αφορά τις αμοιβές, είπε ότι ναι μεν πληρώνονται οι τραγουδιστές, αλλά μόνο για τα απαραίτητα έξοδα τους, μιας που το παιχνίδι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top